Prodám nikdy nenošené kalhoty objednané z webu. Důvod prodeje jsou mi malé.
Horské kolo, velikost kol 27,5". Ježděno necelé dva roky rekreačně dívkou. Možná bude potřebovat menší běžný servis, ale jinak ok. Velikost M. Důvodem prodeje je koupě nového kola. Vše původní až na sedlovku a sedlo.
Viz foto. V případě zájmu přidám jako bonus mix dalších pár ks reproduktorů.
Horské kolo Merida, které by potřebovalo velký servis nebo případně na díly. Já už se do toho pouštět nebudu. Nemá sedlo (původní sedlovku někde najdu a případně přidám), vidlice ve špatném stavu. Tomu odpovídá spíše symbolická cena 1400 Kč.
Chvíli používané ale plně funkční a v dobrém stavu.
Viz foto, cena za vše 300 Kč.
Pěkný set plakátů s dinosaury.
používaná, ale plně funkční mig/mag/mma svářečka, hořák Binzel MB EVO PRO 15
Rozkládací trojpohovka je v TOP stavu. Materiál - eko kůže Barva pohovky - cappuccino Barva nožiček - tmavý ořech Pouze osobní předaní v Praze.
Věnuji kočár po více dětech, ale stále v kondici - xlander 4 kolečka nafukovací. Včetně fusaku na nohy, adaptérů a korbičky. Všenory a okolí Za nějakou marmeládu nebo kilo jablíček
Predám Guardians of the Galaxy (Xbox One, XSX/XSS), kupovaná v Alze, ako nová, raz hraná.
Prodám golfky v perfektním stavu, používány jen jako rezervní kočárek a na dovolených. Lehké, skladné. Možnost polohovat do lehu. Barva modrozelená.
Na prodej 2 roky starý kočárek CAMARELO Sevilla po jednom dítěti.
Levně velký, atypický pracovní stůl
Běžecké boty, vel. 38., černo růžová barva Velmi málo nošené
Běžecké boty, vel. 38., černo růžová barva PC: 3400 Kč v Decathlonu Krátce poté, co jsem si boty koupila, tak jsem přestala běhat. Není mezi tím souvislost :)