Inkoustová tiskárna multifunkční, A4+ tiskárna, kopírka, skener, až 10 stran za minutu černobíle, až 4,5 stran za minutu barevně, 5760x1440dpi, zásobník na 100 listů, USB, WiFi
Do Paralelní Polis potřebujeme všestranného technika do studia
Sháním 1. 2. 3. 5. a 6. díl Filosofie od Egona Bondy.
Ahoj sháním byt pro jednoho a půl člověka s kočkou, situovaný tak, aby měl puboš svůj prostor. Praha - ideálně oblast dobrým spojem na nám. Míru. Cena do 20.000,-
Prodám domácí solnou jeskyni Salin Plus (nevhodný dárek). https://www.alza.cz/hobby/salin-plus-d6150154.htm Cena na e-shopech 3790.
Prodám akvarijní osvětlení Twinstar II 600CC s technologii RGB-W pro akvárium o délce 60 cm. S plným spektrem, nabízí LED svítidlo dokonalé podmínky pro fotosyntézu akvarijních rostlin, což vede ke zdravému růstu a zbarvení. Díky pevným akrylovým držákům světlo perfektně sedí na akváriu a krásně splývá se sklem, což vypadá, jako by se světlo nad akváriem vznášelo.
Cloud-native vývoj. Java SpringBoot Microservices
Epilátor Philips 8000
Nabízím 2 zánovní skoro nejeté pneu Maxxis Mecotra 3 175/65 R14 82T případně k tomu zdarma 2 Barum Polaris 5 stejného rozměru na dojetí, vzorek 5 max 6mm.
Prodávám stůl dreveny se sklem a 6x zidle v setu ve stejne barvě. Myslim si ze vsechno je v dobrem stavu.
Prodám celoroční pneu 195R14C
Sháním NOKIA 3310 funkční. S nabíječkou :) Praha 603 778 734
Prodám 6 vstupenek na Adventní gospely 2021: Stella Jones & The Christmas Singers - St 22. 12. 2021 19:30, Pražská křižovatka, místa na kruchtě, 1. řada. Za poloviční cenu (původní cena 790 Kč/ks) https://goout.net/cs/adventni-gospely-2021-stella-jones-and-the-christmas-singers/szagwyp/
Veterinární přírodní přípravek ENERGY Korovet 30 ml, pro všechny zvířata
Veterinární přípravek Annovet pro všechny zvířata 30 ml - použitý, plnost lahvičky 97%
zdarma dva pytlíky drobného oblečení, spíš pro novorozence
Nabízím starší a používanou elektrickou zapékací mísu, je to však funkční a kvalitní výrobek, který ještě vydrží. Používal jsem ji před přestěhováním a od té doby se mi na ni jen práší ve sklepě, proto raději levně přenechám někomu, kdo ji ještě využije.
Moc tomu nerozumím, pro detaily viz fotografie. Zůstal mi po předchozím majiteli bytu a práší se na něj ve sklepě, raději přenechám někomu, kdo jej využije.