Prodam novy predzesilovac SubZero Pro Phono Preamplifier. Koupil jsem dva kusy, nakonec vyuziju jeden.
Parametry Výrobce: Samyang Kategorie: Objektivy Hlavní parametry Bajonet MFT Světelnost (f) 1.5 Ohnisková vzdálenost 85mm Ostatní parametry Řada Samyang VDSLR MK2
Tripod pro osvětlení/záblesky Typ stativové hlavy: Kulová Značka: Manfrotto Materál: Hliník Nosnost (kg): 8 Maximální výška (cm): 160.0 Stativová hlava: Ano Hmotnost stativu (Kg): 1.55 Typ příslušenství: Stativy Min. výška (cm): 42,5 Počet sekcí nohou: 3 Materiál stativové hlavy: Hliník Barva: Stříbrná
BluRay vypalovačka Pioneer BDR-S09XLT Nová/nerozbalená
Mám k dispozici 2 lístky na letošní Skotské hry
Již se mi nehodí. Cena dohodou.
Skupinové hlídání na Praze 4 🐣
Hledáme další parťáky - maminky s dětmi do 3 let do Mateřského klubu Kuchyňka. Scházíme se každou středu nebo čtvrtek v komunitní zahradě na Praze 8.
Rodinná firma Malý průvodce hledá respektující průvodkyni (chůvu) pro skupinové hlídání v našem zázemí - HNÍZDĚ na Praze 4.
Nabízím za odvoz Aiwa CSD-ED99, surround bass, CD i kazeťák sice dosloužil, ale je mi líto to vyhodit, protože rádio funguje a zvuk má bezvadnej, pěkně basuje... Do dílny k práci nebo tak třeba super... Osobní odběr na Žižkově... Tel.: 731 448 658
Jednoduchá manuální práce: obsluha jednoúčelového stroje. Řezárna vodním paprskem Bráník. Sobota a neděle od 8:00 - 18:00.
luxusní nástěnné svítidlo
Barefoot černé baleríny, zn. Vivobarefoot. Velikost 40, ale odpovídají spíš velikosti 39.
Nabízím modré barefoot boty, zn. Vivobarefoot, vel. 39.
Prodám málo nošené boty Dogo Shoes vel. 39 - béžové, design s nápisy typu Is it Friday yet? atd...
Sháním min. 2 lidi na pomoc s vyklizením garáže a půdy. Práce budou probíhat v týdnu 8.-13.8. Konkrétní termín záleží na dohodě. Ideální jsou úterý a středa, ve středu je sběrňák otevřenej skoro celej den. Cílem je roztřídit krámy v garáži a na půdě na nářadí, historické předměty a věci na vyhození. Poslední kategorii přesuneme do přistavené dodávky a odvezeme do sběrného dvora, popř. kovošrotu. Další možnosti práce jsou: - vysekání zahrady křoviňákem - postavení regálů v buňce - odvoz pařezů do sběrňáku Nabízím základ 120,- na hodinu a odměnu dle výkonnosti. V případě, že bychom si sedli, je možnost dlouhodobější spolupráce na přípravě rekonstrukce domu a garáže. Doprava vlastní, popř. tě můžu nabrat v Praze autem.
34" Dell UltraSharp U3415W LCD monitor prohnutý, Quad HD 3440 × 1440, IPS, 8 ms, 300 cd/m2, DisplayPort, HDMI 1.4, mini DisplayPort, USB, sluchátkový výstup, repro