Pánská kožená aktovka ve velmi dobrém stavu
nové New Balance 515, bohužel malé, bez visačky a paragonu, vel. 41,5, pouze vyzkoušené
Prodam mikrovlnku s grilem, jeste zabalena v krabici.
It listens to control information about notes, dynamics, and other parameters, and it loops them in a way an audio looper would process pieces of audio.
prodávám 4 kola 225/40 R18 zachovalá s velmi dobrými letními pneumatikami
Prodám abstraktní akrylové malby, originály. Obrazy si můžete po domluvě přijít nejdřív prohlídnout. Amundsen's shipwreck - 1x1,5m, cena 6500 Kč Magma - 1x1,5m, cena 6000 Kč Shades of Fire - 1x0,9m, cena 4500 Kč
Sháním lidi na staveni/bourani party stanů, terminy vždy vypisu, každý řekne kdy může.
Z důvodu projevení alergie na psy musíme se smutkem poslat k někomu hodnému našeho pejska. Nabízíme k prodeji 4,5 staré štěňátko šeltie s papírama. Máme ho doma měsíc a půl, takže má za sebou to nejhorší období. :) Už má většinu zubů přezoubkovaných, nic neničí, nekouše, neočůrává. Čůrat chodí ven a je socializovaný. Chodili jsme s ním na individuální výcvik a je opravdu hodně učenlivý.
MINNEN IKEA bilá prodlužovací dětská postel s roštem a 3 dílnou pružinovou matrací 80x129/164/200 cm Celkové rozměry 85x135/170/206cm
Prodám dětskou židličku, plast.
Prodám CLEVO notebook s desktopovým procesorem.
https://www.sbazar.cz/noisen/detail/177681991-starozitny-nabytek-starsi-nabytek-doplnky-a-jine
LED 40" TV Samsung UE40D5800 s prasklym displejem.
Jednorázové testy na 6 nejběžnějších druhů omamných látek. Detekce ze slin.
Kolo v perfektním stavu ( najeto cca 500 km ). Velikost 26". Možnost osobního odběru nebo po dohodě dovést. Typ MTB XC FS Výbava SRAM, Vidlice Rock Shox Hmotnost 13,2 kg / L cena dohodou je v záruce
Prodám použitý midi kontroler Launchpad MK2. Netřeba představovat. S LP95 skriptem z toho uděláte téměř PUSH ...
Nabízím za 500,- rozkládací postel (viz.odkaz). Mám jí půl roku, a už je opravovaná. Dřevo je měkké. Nespí se mi na ní dobře, tak posílám dál. Myslím, že na občasný přespání bude dostačující. Je rozkládací a ještě je tam výsuvný "spací šuplík". Bez matrací. Rozmontování a odvoz vlastní.
Není tu náhodou nějaký student (klidně i středoškolák, případně kdokoliv, kdo pozná pády podstatných jmen), který by mi uměl pomoc s ruční excerpcí ze staré kandidátské práce? Samozřejmě za peníze (160 Kč / hod).