palety, natrene na modro, nejspis atyp
stary digi fotak
Domaci HiFi system s reproduktory a sitovymi funkcemi (Wifi, ...) https://avmania.zive.cz/onkyo-cs-n575d-vyborny-sitovy-hudebni-hi-fi-minisystem-test
Základní deska ASRock A520M-ITX AC
Boty Next po jednom dítěti, téměř nenošené.
660W zdroj z cca 2016
Vodnice z Tunisu, několik let leží ladem ve sklepě, a to je škoda :) daruji za odvoz někomu, kdo si ji užije. Nezkoušela jsem, zda je plně funkční, ale žádné viditelné vady nemá.
Kompletní sada starožitného pozlaceného porcelánu z období První republiky.
použitý, 100% stav disku v CrystalDiskInfo, 250GB
asi 5 palet natrenych na modro za odvoz
Kávovar + mlýnek + hrnky za odvoz
Ráda bych poslala dále tyto květníky, já je mám na zahradě. Mohu vyklepat a dát do pytlů, nebo možno odvézt i s hlínou.Mám 2 velké 57litrů a pak 26l a 19l asi 6
Krásný sametový retro gaučík ve vínové barvě.
Nová, nepoužitá stěna - textilní květníky. 8 kusů. Pro pot wall 8.
V REZERVACI Posílám dál malý trezor, co mi zbyl z práce. Je na kod a plus jsou k němu klíče. Případně změřím :)
Plne funkcni vcetne touch ID. iCloud odhlasen. Pridam bytelne pouzdro. Orig. krabice. Bez nabijecky. Osobni odber u Velvar nebo v Hostivaři.
Funkcni sporak mora 2120. Nahore plyn, dole elektricka trouba.
Prodám 2666 Praha Odyssey graffiti.
Prodám komiksy i jednotlivě. Frank Miller - Sin City - Dáma pro kterou se zabíjí (první vydání) Frank Miller -Sin City - Velká tučná zabíjačka (první vydání) Preacher - Jako pára nad Texasem Preacher - Až do konce světa Zabil jsem Adolfa Hitlera Kannonina Ruka 1 a 3 Art Spiegelman - Maus 2 (první vydání) Jimmy Corrigan