Nabízím dámské šaty zhotovené švadlenou na zakázku. Rozměry jsou uvedené v nákresu na posledním obrázku (délka, šířka hrudníku, šířka pasu). Barva je růžovo fialová. Šaty se hodí jak do tanečních, tak na svatbu či jiné příležitosti. Vzadu je zip. Mezi svými inzeráty mám i bolerko, které se k nim barevně hodí (nosila jsem ho na šaty). Osobní předání v Olomouci nebo Zásilkovna.
Dětské sandále Keen velikost EU30. Jsou v supr stavu :) Barva modrozelená.
koupil jsem gen2, prodaval 100% funkcni gen1 stari krabicky cca 2,5 roku obe sluchatka menena v lednu 2022 v ramci Apple a vymeny vyrobku vadneho z vyroby, takze jsou prakticky jak nova komplet baleni vcetne krabicky cena k jednani 3300 osobni predani v praze zasilkovka s platnou predem
Prodám DJ controller Roland DJ-505 z důvodu nevyužití.
Dobry den, pro sebe a malyho psa hledam maly byt v blizkosti centra. Pracuji v divadlech, jsem zrucny a byt si dokazu pripadne opravit nebo neco dodelat - a nasledne se o nej dobre starat.Netouzim po nicem novem uz jen proto, ze do takoveho bytu vetsinou nikdo psa nechce ikdyz muj veci nenici. Budem radi i za byt v -1.Případně i za dog friendly spolubydleni. shanim neco do 20tisic maximalne. dekuji
Bez nabíječky
Nový
Stará dobrá RAVka, r.v. 2006 najeto asi 230000. 4-rychlostní automat. Potřebuje to udělat výfuk, brzdy a geometrii. Nějakou rez to má. Auto k prohlídce v Praze. Cena K JEDNÁNÍ 40000,-Kč.
Posílám dále somavedic harmony, kupovaný 2019.
Posílám dále černou PLaybag kabelku, minimálně nošená. Nová stála kolem 3500,-
Posílám dále Lady comp :) Kupovaná v roce 2014, užívaný, teď již několik let ne...
Posílám dále tento parní hrnec, párkrát použitý :) Neupotřebíme...ideální pro rodinu
Posílám dále tuto konvici na čaj z litiny.
Malý, lehký, pohotový foťák. Top stav.
Prodám dvě stejné postele s úložným prostorem.
Nabízím k prodeji vinyly, seznam viz níže. stav byl měl být ve všech případech NM. Cena 100,- za jeden. Fotky nejsou všechny, protože se jich sem tolik nevejde.
Nabízím vinyly, většinou 12'', v naprosté většině ve výborném stavu. 100,- za jeden, ale je možnost bavit se o množstevních slevách. V seznamu je toho víc než na fotkách, protože se sem tolik fotek nevejde.
NOVÝ, POUZE ROZBALENÝ