listky na Ennio Morricone koncert 19.12. do sekce primo pred podiem (002).
Prodej Praha - detske koleckove brusle (29-32) a detske kolo Apache Cat 16 - cena za vse
V super stavu, mnoho vychytavek :) Piste do zprav, pouze osobni odber Praha 3
Osobni predani Praha 3 nebo Praha 1. Piste do zprav :)
Posílám dále tuto menší dvoumístnou rozkládací sedačku se dvěma polštáři. Za mě spíše na nouzové spaní. Na sezení moc pohodlná :) Polštářkům vypadly knoflíky, mám je - je tedy možno přišít. Používaná cca 3 roky v pokoji pro hosty, tedy málo.
Posílám dále tento psací stůl - bylo by ideální ho dát do kupy - je k opravě. Používat se dá, ale zasloužil by opravit :)
Genius Home Theater SW-HF 5.1 5050v.2 Reproduktory višeň (Cherry wood) 150W RMS ( 50W sub, 4x 20W satelity + 20W central) DO - dřevěné
pcie nvme ssd
zehlicka
susak na pradlo
koupil jsem pred par mesici spatny case, je porad v zaruce, nepouzity, orig. baleni.
Darkovy balicek pro sberatele za 4000,- (Jezisek je za rohem) Vyreste jeziska 2022 pro celou rodinu naraz :)
v perfektnim stavu, nepouzivany
Prodám toto originální triko, nové, nikdy nenošené (jednou vyzkoušené a bohužel mi není velikost).
Prodám starožitnou komodu přibližně z let 1920–1930. Obsahuje 4 šuplíky, 2 boční dvířka, uvnitř každého prostoru je 1 police. Klíče chybí. Místy poškrábaná, ale na své staří perfektně zachovalá. Rozměry: výška: 140 cm šířka: 125 cm hloubka: 55 cm
Je tu někdo kdo dokáže vylouskat černé ořechy /juglans nigra/ ?? jako odměnu nabízím polovinu letošní úrody.
Nabízím vajíčko Cybex Aton + následnou autosedačku Cybex Sirona i-size s univerzální izofixovou základnou.
Nabízím klávesnici ZSA Moonlander Mk1. Více po rozkliku