Neměl by někdo volný byt na krátkodobější pronájem?
Nabízím pumpičku Beto s držákem na kolo. Osobní předání v Olomouci nebo zaslání Zásilkovnou či podobnou službou.
iPhone SE 64GB 1.generace plně funkční, nošen v pouzdru a s ochranným sklem, proto téměř bez oděrků a ranek. Jediný malý "ťukanec" na pravém dolním rohu. Baterie 72%, nevydrží ani den, za mě k výměně, ale nechám na případném novém majiteli. Včetně originální krabice a sluchátek, bez adaptéru a kabelu.
Apple router AirPort Extreme, plně funknční včetně kompletního balení tak jak je na fotce. Plasty jsou časem mírně zažloutlé, což je jediná vada "na kráse". Stále může dělat dobrou službu, za chvíli už nebudou k sehnání :-).
Nabízím nenošené pánské kapsáče C&A velikosti W38 L32 Regular Fit. U kolen lze nohavice odepnout. Barva khaki světlá. Materiál: 100% bavlna Pokud potřebujete přeměřit nějaký rozměr, pište. Osobní předání v Olomouci nebo odeslání Zásilkovnou či jinou službou.
Prodam externi 3.5" disky Wester Digital My Book s kapacitou 4 TB. Disky jsou temer nepouzite - nahral jsem na ne zalohu a od te doby lezely nevyuzite, zjistil jsem, ze je (resp. ta data) vlastne nepotrebuju. Pripojeni je pres USB 3 (zpetne kompatibilni) a diky vlastnimu napajeni pres adapter je disk a tedy i prenos dost rychly. Format je NTFS, pro Mac je potreba preformatovat. Krabici na fotkach rad poskytnu, ale mam jen jednu, disky jsou jeste dva. Osobni predani v Praze nebo v Liberci.
Prodám dva roky staré, multifunkční chytré potápěčské hodinky Garmin Descent MK2i vycházející z legendární řady FENIX 6 - Funkčně shodné, doplněné o funkce pro všechny formy potápění. Občasně používané - běžné oděrky barvy, náhradní řemínek. Kupované v ČR (s dokladem)
Olej na sololitu 53 x 43 cm
Olej na desce, ram 45x45 cm
18x Bozita, 1x Concept fot life, 1x Brit Care, 7x Dein Bestes, 8x Pre Vital, 7x Catessy, 9x Coshida - moje kočka tyto nechce jíst :)
Jsme stabilní česká IT společnost, která hledá pro svoje unikátní projekty nového Linux administrátora, který splyne s naším týmem. Jsme sehraní a rádi si pomáháme. Naše hodnoty jsou otevřená komunikace, sebevzdělávání, dlouhodobost, týmovost a lidský přístup. (Pokud se chceš o našich hodnotách přesvědčit, tak dočti do konce 😉) Tak koukni nebo čti dál :) https://www.youtube.com/watch?v=LOumu6hxbjQ V případě zájmu pošli CV na email zuzana.husseinova@bcvsolutions.eu
Sháním někoho, kdo nám v dohledné době oplechuje komín ve vsi kousek od Strakonic
https://www.smsticket.cz/vstupenky/34470-10-vyroci-color-music-radia
Sháním pozemek ke koupi. Představa je, louka, les, sad, s příjezdovou cestou pro auto. V lokalitě od Prahy na jih, Praha západ, Berounsko, Příbram, Benešov, Slapy, tedy cca 50km od Prahy. Spíše mimo obydlenou oblast. Přímo od majitele.
Zdravím Sháním krátkodobé nenáročné ubytování za rozumnou cenu/přibližně do června až září,kvůli práci v Praze.