Nová nepoužitá kniha. Pravý dolní roh je malinko ohnutý. Rok vydání 2021. 489 stran.
Nabízím k prodeji paruku z pravých vlasů, cena dohodou
Rok vydání 2020. 447stran. Nová nepoužitá kniha.
Rok vydání 2021, 504 stran. Nová nečtená kniha. Mám 2 kusy. Cena je uvedena za jeden kus.
Jemně skrčený pravý horní roh od přepravy, jinak bez vad. Viz. foto. 504 s. Rok vydání 2021. Úplně nová kniha, nepoužitá.
Nový, bez vad, rozměry 25x17x8 cm.
Prodam vstupenky na "Roger Waters - čt 25. 5. 2023 - O2 arena".
nabíječka tužkových baterek hledá využití
Pouze párkrát nošené červené semišové sandály na vyšší podrážce. Dovezené z Itálie. Měkké, VD 23 cm, do okraje 24 cm.
Kvalitní kožené sandály či boty k sukni na ortopedické podrážce. Nošené pouze párkárt. Široké v oblasti prstů, VD 23 cm.
Prodám Nuki dveřní senzor - https://www.alza.cz/nuki-dverni-senzor-bily-d7051830.htm Je zcela nový a nerozbalený. Zjistil jsem, že ho nepotřebuju a zapomněl vrátit ve lhůtě. Kupováno cca v únoru 2023. V případě rozbití do února 2025 možno reklamovat přese mě.
Shanim benzinovou zahradni sekacku se zabarem okolo 50 cm, s pojezdem, aspon nejak udrzovanou, nejlepe od nejake 'lepsi' znacky - Husqvarna, Honda, Stihl, ... Dekuji za nabidky
Ideálně neděle 30/4. Cca 50km, za dvě hodiny max hotovy
Datum první registrace: 06/2018 Stav tachometru: 111226km Motor obsah: 1498ccm Výkon motoru: 121KW palivo: benzín
povrchová koroze, nové, cena z a2 ks
Mate-li někdo zbytky laků/ barev na kov jakékoliv barvy, a odstínů zbavím vás jich a zuzitkuji.
2kk (1+1) Praha 3 - Žižkov (přízemí) volný od 5./6.2023
Všestranné trailové kolo pro začátečníky i zkušenější jezdce!
Switch Lite ve skvělém stavu, s originální krabicí a adapterem. Aplikována ochrana displaye, přidám přenosné pouzdro. Preferuji osobní předání.