odnos a odvoz bordelu cca 150 metrů do kontejneru- ipa, sedačka, atp.
nabizim zcela novy, vcetne plne zaruky, odolny mobilni telefon DoogeeS88plus - sesli se mi tu dva, neco jako nepovedenej darek...
stav: 8,5 z 10 Discogs Median: €23.58
Mi band 4 - tělo s nabíječkou 100,- Mi band 5 - tělo s řemínkem a nabíječkou 200,- Mi band 7 Pro - tělo s řemínkem a nabíječkou 500.-
Prodam Atera Střešní nosiče/příčníky ATERA Signo 042222 (122cm) za dvojku
Prodam mix Numark DM2000X. Svy nejlepsi leta uz ma za sebou, ale je plne funkcni...
100% stav, kupovany v cervnu 2022 v T- Mobile, stale v zaruce.
Prodám černé Polk Audio Signature S20E https://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/reprosoustavy-regalove/2017-polk-signature-s20e
Daruji za odvoz tuto velkou domácí rostlinu. Nutný odvoz vozem, je opravdu veliká. Prosím o někoho, kdo má rostliny rád. Byla se mnou více jak 15 let. Více v PM.
Starší, ale stále plně funkční grafická karta Cenu prosím nabídněte
Do kavárny, která je umístěna v KC Zahrada přijmeme provozního na plný nebo zkrácený úvazek (0,75).
- 96% stav baterie - minimální poškození (na fotkách jsou šmouhy, ne škrábance - opatlá se hned) - krabice, bez kabelu - jedná se o mobilní verzi (ano, můžete vložit SIM kartu)
- kompletní příslušenství - 100% stav baterie (byl minimálně využíván) - lehké oděrky (jdou špatně vyfotit, mohu ukázat osobně)
Prodám ipad mini 6, 64GB, WiFi
Analytik pro cloud-native projekty