Ahoj. Hledám pronájem bytu, nejlíp v Praze, aspoň na pár měsíců. Od ihned :D
Ahoj, reklamoval jsem Razer Naga Trinity a dostal novou, ale zbyly mi tady ty dvě výměnné postranice, které jsem nikdy nepoužil a nepoužiji (navíc mám teď nové z výměny). Kdyby se to někomu hodilo, tak klidně za láhev suchého bílého nebo kolik dáte.
Batoh North face
Prodam Google Pixelbook 16GB RAM 512 SSD, koupeno ve Spanelsku https://www.amazon.com/Google-Pixelbook-i7-RAM-512/dp/B075JLPLBL?th=1
Sada zimních kol Nokian WR D3 185/60 R15 88T XL
Nabízím 2 rostoucí židle Wood Partner Mony - bukový masiv + překližka - za 2000,- Jitro Baby zelená - buk - zelená je na pár místech odrbaná - za 1500,- původní cena okolo 5000,- za ks obě za 3000,- pouze osobní odběr Brandýs nad Labem
SONY Alpha A6600 + SYGMA 16mm sklo
Full HD akční kamera, možno použít jako kameru do auta/na motorku. Minimálně používaná, jen jsem zjistil, že nevedu zas tak akční život abych potřeboval kameru podobného ražení.
Sháním brigádu v řádu týdnů - buď do konce řijna nabo do poloviny listopadu. Jsem postarší kus (47), tak spíše kompletace. hospoda, apod
- prodám nové nepoužité dřevěné krmítko - barva tmavě hnědá, palisandr (nátěr) - lepené i stlučené - přeměřím na požádání
Ahoj, poptávám DJ, co hraje chill-out, lounge nebo jak se tomu nadává ;) 18.10. v Praze, od 20:00 - 24:00, hotel Clarion, akce po konferenci, takže žádné výstřednosti. Najdu? :) Díky!
Původní cena czk 1000,- teď dohodou