Nabízím brusle, použité cca 2x, jako nové, velikost 40
Křeslo je včetně adaptéru do zásuvky + adaptér do auta!! PC 11.500 Křeslo nejen masíruje, ale taky vyhřívá! Předání nejlépe ve Vrchlabí kontakt 732 331 052 - wanoce@gmail.com
Prodám Tv LG 42LS5600 + Xiaomi Mi TV Stick cena dohodou
Nabízím hhc vapes
Specifikace: Processor 1,8GHz Intel core i5, RAM: 8GB 1600MHz DDR3 Grafika: Intel HD Graphics 6000 1536MB
Mám navíc pár 80ml kelímků kvalitní konopný mastičky se základem z bambuckého másla . Vařeno z 1/2 z CBD modelů a druhá půlka kvalitní outdoor . Je vařena jen z palic tudíž má žlutou barvu a krásně voní ,ale ne po brčálu .
Udělejte (si) radost a památku! ;) Párové fotografie, akt, glamour, portrét
IKEA KOLON Ochranná podložka pod židli, jídelní židličku atd. matovaná, průhledná. Používaná, dobrý stav. 120x100 cm.
jako nové
https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/820667-nabidka-pronajem-bytu-ke-krci-praha
Tablet T-Mobil
Prodam disk SSD FURY Renegade
Práce v EU. Svářeč TIG 141 OSVČ potrubí černá ocel, nerez.
Za odnos z Prahy Košíře nabízím kohoutka (plemeno: hedvábnička). Je mu 7 měsíců, už vodí slepice a kokrhá. Prosím ne na pekáč či do polévky...
Jeden z nejlepších fotomobilů (fyzická clona na hlavním objektivu). Minimálně používaný - měl jsem ho na test pár měsíců. Služby GOOGLE jsou průšvih, ale dá se to dneska celkem v pohodě obejít přes GBOX nebo GSPACE Pokud chce někdo stroj především na focení, bude spokojen.
Zdravím, sháním k doplnění sbírky knihy od Chucka Palahniuka. V jakémkoliv stavu, budu v Čr od 25. Ledna na dva týdny. Případně pošta, díky, fajn den.
Dějiny výtvarné kultury díly 2–4. Vhodné na učení pro střední školy, gymply či nenáročné výšky. Za odnos Přes den Letná P7, večer Nusle P4. Pište do pošty, nikoliv pod inzerát. Díky