nepouzite
Kytarové tranzistorové kombo Marshall MG15GR
Prodám lehké dětské kolo, vhodné jako první kolo pro dítě.
Hledám někoho, kdo mi vymaluje tyto dvě místnosti.
Venkovní záchod, používaný v rámci stavby.
Plně funkční, skladný, lehký, skvělý kočárek - trojkombinace vč. pláštěnky a vyjímatelného koše
Boty na motorku nove.
Nabízím výkonou a spolehlivou USB- C dokovací stanici DELL WD19 + 180W zdroj Až tři výstupy ve vysokém rozlišení a spoustu portů. Připojení pomocí USB- C portu(přenáší se data/obraz + nabíjení) = eliminace nadbytečných kabelů. Po zeštíhlení domácí kanceláře pro dokovací stanici již nemám využití.
Bradla sestavena, bez krabice, ale nova.
Creative SOUND BLASTER X-Fi Surround 5.1 SB1090 - já ji před lety kupoval kvůli kvalitnímu optickému výstupu k propojení NTB a recieveru. Velké repro ustoupilo malému dítěti a tak nemám už využití ani pro zvukovku.
Prodám bluetooth konferenční mikrofon/repro Jabra 510MS - velmi kvalitní zařízení pro konferenční hovory. Nemám pro něj reálně využití. Původně jsem ho nafasoval, není prakticky používané. Mám jen zařízení, nabíjecí kabel a pouzdro.
Nabízím různé výškové práce, natírání, čištění okapů. Tel: 722 706 180
Prodám foto batoh Manfrotto na zrcadlovku a notebook, pouze jednou venku, součástí je i pláštěnka Nový stál cca 1 700,- nevhodný dárek
Nabízíme práci mechanikovi motocyklů na Praze 6.
Venkovní kuchyně z masivního jasanového DŘEVA.
PC, vcerne hdmi a LAN kabelu, plus HDMI konektor. Predani Praha. Vse funguje perfektne.
Pouze pravé,kdyby někomu chybělo,já levé ztratil
Funkční,pro nenáročné,asi si řekne o nový android....
Funkční