Pronájem v Praze na několik dní
Funkční vapo za 300 s příslušenstvím
Pouze pravé sluchátko
dva staré foťáky
Používaný ale v dobrém stavu
Ahoj, prodám Volcano Classic, mám ho cca 2 roky, kupováno na Growshopu. Perfektní stav, používaný cca 2X za týden.Origo krabice, příslušenství, jeden nový balón. Pouze osobní odběr Praha 6. PC: 9900,- Kč, nechám za 4500,- Kč. Díky!
Ahoj, prodám PS5 s mechanikou kupovaný před rokem na CZC. Fakturu mám, originální obal také. Jeden ovladač v ceně. Perfektní stav, používáný cca 2 - 3 za týden.Pouze osobní odběr na Praze 6. Děkuji. Ivo
- běžné známky opotřebení - skvěle drží na jakékoliv židli - skladný a ideální na cesty https://www.alza.cz/maxi/chicco-podsedak-na-jidelni-zidli-chicco-mode-pois-d5537560.htm?setlang=cs-CZ#description
- nafukovaci kolecka - bezne znamky opotrebeni - osoupany spodni vak
Samsung Galaxy Watch 3 v černé variantě s horším řemínkem - jinak plně funkční.
Párkrát vzaté ale jsou fakt široké.
Vzaté jen párkrát. Jsou úžasné na došlap ale mně jsou široké (sedí mi leguáno, klidně vyměním)
Prodám krosnu na dítě Deuter Kid Comfort III. Velmi dobrý stav!
Nové, nenošené šaty. Šířka v ramenou - 30 cm, Šířka v podpaží - 44 cm, celková délka - 86 cm. Pouze osobní předání v Praze.
Hity pop rock 1983
Dobry den, sháním motor nebo auto s tímhle motorem ( 1,6 55kW typ ABU postavený na bloku EA111 ). Běžně se vyskytoval na Golf 3/Seat Cordoba. Předem dekuji za odpověď. Timo
Prodám rozbalený, nevyužitý přenosný scanner BROTHER DS-640 Bez záruky, avšak mohu vyzkoušet na místě předání s ntb. Naprosto bez závady - jako nový. Původní originál kabel je samozřejmostí.