Kniha Staré reklamní cedule představuje nejrozsáhlejší prezentaci smaltované a plechové reklamy v Česku. Na 562 stranách představí 715 cedulí z období let 1900–1948.
Základní chladič dodávaný k AMD Ryzen 5 5600X. Nepoužitý (respektive jednou napastovaný a namontovaný, abych zjistil, zda mi běží pc, který jsem skládal)
Dobrý den, firma Malý průvodce hledá spolehlivé a respektující průvodkyně/chůvičky na hlídání dětí v rodinách a okolí. Práce na DPP u Malého průvodce nabízí tyto výhody: * placená dovolená * školení * pojištění odpovědnosti za škodu * stabilitu (když klient zruší hlídání, nezůstanete bez příjmů)
Nashromáždilo se mi doma obrovské množství skleniček se šroubovacím uzávěrem, vhodných například na zavařování nebo pro "mastičkáře" a "kořenářky". Jsou jich desítky, od nejmenších (velikosti malé marmelády) až po půllitrové na okurky. Je mi líto to vyhodit do skla, nechcete to někdo?
Nabízím kávovar DeLonghi Autentica ETAM 29.510.SB s nefunkčním mlýnkem, ale fungující párou a přípravou namleté kávy
Projevy od 1. 1. 1990 do 29. 6. 1990. Uspořádal a úvod napsal Vilém Prečan. Vydáno ve spolupráci s Ústavem pro soudobé dějiny ČSAV jako 2. svazek ediční řady Dokumenty demokratické revoluce.
Sluchátka Vogue bezdrátové Nové
Vyměním neurol 0.5 za VENTOLIN INHALER. Anebo odkoupim Ventolin. Děkuji.
Stříbrný prsten
Velikost psaná 42, ale odpovídá spíš 44, nosila jsem ji jen na konci těhu, teď je mi velká. Je jako nová. Zn. Mohito. Barva starorůžová.
Nabízím překapávač ETA. Není to už žádný švihák. Už má své odslouženo, ale je pořád funkční. Za posledních 6 let jsem ho použil tak 2x ročně, takže se mi tu na něj zbytečně práší. Třeba ještě někomu posouží někde v garáži, na chalupě, v dílně nebo na koleji.
Nabízím pákový kávovar Delonghi Treviso. Je plně funkční. Už ho několik let nepoužívám, tak třeba ještě někomu udělá radost.
Disk, nikdy nevybalenej, koupenej 11/2020. Mel jsem to jako zalohu, kdyby neco shorelo, coz se nestalo.
Hledám práci jako copywriter. Ahoj, nabízím své služby jako copywriter s více než 10letou praxí pro firmy jako Zoot, Twisto, EUC, Active 24/Websupport a CZC. Po převzetí CZC společností Allegro moje pozice zanikla, takže pokud by někdo potřeboval copywriting, dejte mi prosím vědět. Díky!
SoundBar - 2.1, o výkonu 100 W, HDMI (1× vstup, 1× výstup), optické digi audio (1× vstup), 3,5mm jack (1× vstup), AUX, Bluetooth, 4K Video Pass, eARC, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Vision, dálkový ovladač Záruka.
Poptávám stěhování jedné menší domácnosti.
2x prehrane, 100% stav A1 Alex Banks (2)– Ignition Sequence A2 Dark Sky (2)– TLA A3 Robot Koch & Radarbird*– Squares B1 FJAAK– Duz It B2 Shed– Rigger B3 Anstam– Ztlghtz C1 Modeselektor– My Friend The 201 (LP Version) C2 Catnapp & Otto Von Schirach– Rattle Snake C3 Gajek– Large Scale / Small Scale D1 Redshape– Dirt Box D2 Siriusmo– Extra D3 Mouse On Mars– Krautzig
5600g/32/3070/2tb/700w/w11pro
Prodam suchy bazenek s rozměry 90x40, míčků je cca 200 ks. Pouzivany, ale stale v peknem stavu. Pouze osobni odber Praha 13.
Uspořádej si u nás v kempu párty nebo večírek,)