za 150,- a odvoz je vas :) Praha 5 - Barrandov.
Tarotové karty, Nejmenší tarot na světě: Obsahuje 22 velkých arkán trpasličího tarotu s malými instrukcemi. Původní vydání s miniaturními titulky. Jazyk německý.
Neválí se nekomu doma rozšíření k deskove hre fallout pod nazvem atomova pouta v cestine?
Prodám boty, stav téměř jako nové. Velikost 47
Prodán používaný CPU Ryzen 9 7950X3D se zárukou do konce 2026 Procesor 16 jádrový, 32 vláken, 4,2GHz (TDP 120W), Boost 5,7 GHz, 128MB L3 cache, AMD Radeon Graphics 2200 MHz, socket AMD AM5, Raphael Cena: 12 000,- Kč k jednání
Za odvoz kožený gauč - nutno rozebrat
TL;DR: odvoz (asi pár set) kilo starých novin a časopisů za 2000 + co dostanete za sběr.
Prodej barových židlí
Rozměry 9,5 x 9,5 x 3,7 cm . Uvnitř dvě pestrobarevné rybičky . Perfektní stav .
Brigáda balení do doypack nebo trimming CBD květů
iPhone SE 2020 128GB (v orig. krabici) + Spigen Tough Armor + Spigen Sklo + 4x Lightning Kabel Telefon bez jedineho skrabance. Od koupe hned ve spigen armoru + sklo. Kabely jako nove. Kryt nese na zadni strane mirne znamky pouzivani.. nic drastickeho :) Bude potreba behem zhruba pulroku uz znova vymenit baterie.
Skvělé kytarové kombo. Vlastní odvoz a možnost vyzkoušení s nástrojem.
jeden z nich nehraje jak má a je buď na opravu, nebo náhradní díly. Vlastní odvoz, cena symbolická po dohodě.
Mám tu Lenovo X1 Carbon 8G po úmrtí na nějakou chybu na základní desce. Jinak moc hezký stav :) Vyndal jsem si použitelný HDD, zbytek rád dám do dobrých rukou.
Jednomu z playerů blbne master tempo a tlacitko na prepinani time-mode, jinak jsou sice trochu omlácené, ale funkční. Jedna se pouze o CD playery, neumi USB. Umi i CD-RW. Odmixoval jsem na nich pres 200 setu. Cena za oba. Mixák na fotce na prodej neni :)
Super cena! De facto nové boty na běžky, kupované 8.1. 2025, použité jeden víkend, ujeto 40 km. Prodej z důvodu špatné velikosti. Velikost 47
SLEVA Mírně opotřebovaný konferenční stolek, nabízím za 650 (už ne za 999) :-) K osobnímu předání na adrese U Studánky 1 (Naproti OC Stromovka).