Nabízím spolubydlení v samostatném pokoji v bytě 4+1 pro jednu osobu Cena je 12400,- Možno ihned Platí se na 1 měsíc dopředu Bez kauce Kontakt: +420 606 183 218
Kupován v prosinci cena 1799 Kč
Kompletní sada, dva mikrofony, nabíjecí pouzdro, doplňky k mikrofonům včetně klopáčů.
nehraný plyšový medvěd, zánovní
Prodám Grafickou kartu v záruce: GIGABYTE GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12G
Bez RAM a disku
Kupovano v cervnu 2024. faktura z czc prilozena. (zaruka jeste bezi) Davam k tomu 2x Dualsense a popr. tu kameru. Diky tomu prislusenstvi bych to nahodil za 9, ale pokud je to premrsteny, tak 8,5 treba.
nabizim desktop PC s dedikovanou GK
Brno Praha ted v tydnu?
Dohodou
Hola, sháním cd, mp3, klidně i kazety nebo jakkoliv uchovanou hudbu od Freak Parade. ("I don´t think so" jsem dohledal) I kdybyste někde na netu zahlédli, prosím o zprávu. Díky... https://www.youtube.com/@freakparadecz
Čajový set
Nářadí na kovovýrobu
Bytelné bedny z masivního bukoveho dřeva
Nový, vyhrála jsem dva v tombole, hodí se mi jen jeden.
Dětské (dívčí) kolo PUKY ALU, starší model, ale na začátky stále stačí, vše plně funkční a dobře udržované. Vloni nové duše a pláště. Rám: 16” (naše dcera používala mezi 4-6 rokem při výšce 100-125cm)
Autosedačka pro novorozeně (0-13Kg) od Italské firmy CAM včetně “základny” do auta, ta se uchytí pásy a poté se sedačka nacvakává, bez nutnosti další složité manipulace. Kompatibilní s podvozky kočárků CAM. Udržovaná, celá komplet vypraná.
17" kolo pro větší dítě, kola 27,5", rám Maxbike, výbava deore, vzduchová vidlice, řazení 1x10. Sem tam oděrky po vožení na autě. Kupováno nové (tedy stavěno na novém rámu). Po servisu, řetěz má najeto tak 200km.