Shanim 1-2 lidi na vypomoc pri rekonstrukci zabradli. Brouseni/natirani atd. Vic info tady nebo na tel: 774899772.
Hledáme zkušeného editora pro vydavatelství Media Network - 50 až 80 tisíc na HPP
Prodám Mac Mini with M2 Pro, 32GB RAM, and 1 TB (výrazně rychlejší disk oproti 512GB verzi). Cena k diskuzi 30 tisíc.
Prodej osmi lahví alkoholu Žufánek
4x jacky vigor,
prodám XBOX Series S 512GB, white
Klasická kovová lampička jeřábovka
Reflektorová lampa 27cm se stativem 200cm
Kompletní ročník časopisu . ***** 4 x 152 stran , fotografie , mapy , plány . **** Perfektní stav - jako nopvé . *****
78 něžně erotických tarotových karet s německým návodem
Nabízím plně funkční limitku.
Pronajmeme prostory Praha 8 Čimice
Brožovaná kniha , 328 stran . ***** Vydalo Ministerstvo obrany , Praha 2010 . ***** Perfektní stav - jako nová . *****
Věnuju za odvoz TV "stolek" IKEA. Rozměry 180x40x50 (výška) a černý lakovaný/lesklý povrch. Po stranách má dva velké vysouvací úložné prostory, uprostřed jednu poličku (druhá chybí). Vyklápěcí dvířka k prostřední sekci je potřeba znovu přišroubovat DIY. Něco už má za sebou, ale není to odpad. K odvozu v Praze-Libni.
Nabízím GPS cyklopočítač. Plně funkční. Koupený 2024.
Poptávám originální hry na PSX a PS2...
Potřeboval bych pomoct vyměnit větrák v HP Elitebook 850 G1. Ne že bych to asi nezvlád sám, ale nemám tak malej torx, běžně je nepotřebuju a kupovat si ho jen kvůli tomu mi přijde blbost. Cenu nabídněte.
Nabízím nové nepoužité paměti - Corsair Vengeance RAM DDR5 64 GB, CL 32; 6400 Mhz, CMK64GX5M2B6400C32
Mám kredit 2350 Kč na O2 knihovně, nabízím za 50 %, tzn. 1175 Kč, e-knihy se načtou přímo do Vaší O2 knihovny. Stačí mě jen kontaktovat a vybrat si na O2 knihovně, co chcete.. i jednotlivé knihy.