Lednice Gorenje s mrazákem
Pánská pracovní košile, koupená v USA, bavlna 100 %, solidní materiál, ve skvělém stavu, velikost LT (large tall), tj. prodloužené L, - na mě (190 cm, 85 kg) celkem přijatelně dlouhá, možná až příliš volná, ale rukávy bych ocenil o fous delší, asi se srazily praním.
Pánská košile, koupená v USA, vel. M, bavlna 98 %, spandex 2, jen párkrát nošená/praná
Prodám XPSko v kongifuraci I7 (G7) / 16GB RAM / 1TB NVME SSD Notebook jsem si koupil z firmy, když jsem končil ale nemám pro něj využití... Baterka je podle diagnostiky Excellent ale NB má pár drobných oděrek zespodu na těle. Obrázky v popisku...
genericky obal vinyl neni poskrabany
Monitor - IPS, prohnutý, Ultra Wide QHD 3440 × 1440 (21:9), 160 Hz, antireflexní displej, 10 bit, 1 ms, G-Sync kompatibilní a FreeSync, nastavitelná výška, DisplayPort, RJ-45 (LAN) datové rozhraní, VESA Stav jako nový, kupovaný 03/22
Větší zánovní balkónový kočárek po dvou dětech za 150,-
Karbonová kola s lepenými galuskami - výrobce se mi nepodařilo zjistit, potřebují trošku opečovat (hlavně vycentrovat). Koupila jsem je loni se starším jetým s-worksem, ale nenajezdím toho tolik a pro moji výkonnost nemají smysl, třeba někomu ještě poslouží a udělají radost… Předání Praha/Louny/Litoměřice/Roudnice nebo co je při cestě, když se domluvíme.
Učicí věž Vista Grey pro děti od 12 měsíců má výškově nastavitelnou desku, pevná konstrukce je odolná proti překlopení a extrémně stabilní. K přidržení a k ochraně proti vypadnutí slouží bezpečnostní tyč. Bukové dřevo zaručuje dlouhou životnost.
Devatero igelitových tašek plných oblečení ve velikostech od 62 do 92
Dvě použitá střešní okna VELUX
Škrabadlo pro kočky
4GB ram, 128GB interní úložiště, dual SIM/SIM+SD, 16MP přední foťák, 64MP zadní + slowmo video 240fps
Prodám chlapecké celoroční kotníkové boty značky Froddo ve velikosti 27. Boty byly nošené necelý podzim loňského roku a nesou známky lehkého opotřebení viz foto. Cena je 200 Kč.
Prodám chlapecké celoroční kotníkové boty značky Froddo ve velikosti 25. Boty byly nošené necelý podzim loňského roku a jsou ve velmi zachovalém stavu viz foto. Cena je 300 Kč.
Daruji repro Tesla (2ks, každý 15+5W) a část nefunkční sestavy Genius SW-HF5 5050.
Nálezový stav, je nám líto vyhodit
Nálezový stav, funkční