Hynix DDR4 8GB 2400 MHz PC4-19200
Prodám necelá rok staré piano Yamaha P-145 i se stojanem, vše kupováno na muziker.cz. Hráno necelý rok, přikrývané. Vše v oroiginal krabici.
Boty jsou nové skoro nenošené, absolutně jsem neodhadl velikost. Tyto jsou 44+2/3 , ale přijdou mi spíše 44, měl jsem je 2 doma.
Oprava napajeni na BT repraku Bose
Mamka prodá kočárek 2 v 1 - hluboký a sporťák s bohatou výbavou. Viz. foto. Nese známky opotřebení, ale vše funkční. Pouze osobní předání Slavkov u Brna - Brno.
Sháním knihu Pestré vrstvy, nechtěl byste se jí někdo zbavit? Díky.
Skládací Zopa postýlka, kompletní vč. dokoupené skládací matrace.
Dětská postýlka Guliver 120x60cm včetně metrace od Purtex s ochranným potahem, postýlka kompletní vč. druhé plné bočnice (není na fotce). Cena za celý komplet.
stav nového kusu, tři roky záruka
2x 3Ah, Makpac, nabíječka
tři baterie, automatická krytka, 128GB karta
dvě mechanické klávesnice částečně nefunkční
Celkem v dobrém stavu, ale je to takový malý ošklivec. Více info do zpráv
Nabízím starší model (2015) kvalitního značkového dětského bicyklu Author Cosmic s 20" koly. Vhodné pro děti kolem 120ti cm vzrůstu
poptávám dveře u řidiče k AUDI A6, rok 1999, černý lak. Praha nebo podkrkonoší a po cestě Praha - Benecko. nabídněte cenu
částečné vyklizení bytu a úklid loggie Praha Prosek
Tm. Modré džíny zn Bench,efektní šikmé švi,v top stavu. Vel.psaná 32S,ale za mě odpovídá tak vel 38,M. Rozměry viz.nákres ve fotkách.
Knihy nesou známky stáří a čtení. 1.vydání z roku 1969 má papírový přebal lepený (viz foto) Kniha za tajomstvami fotografie má pravý zadní roh zmáčknutý – jak deska, tak stránky (viz foto) Všechny dohromady 200kč
Funkcni vestavna pracka, duvod prodeje stehovani