Prodáváme rodinný dům na samotě u Rokycan. Dům je určen ke kompletní rekonstrukci, nebo na zvážení každého. Přímo uprostřed biocentra, kde už se nesmí v budoucnu stavět a žádný soused v dohledu taky není.
Prodám skoro nový, moc nepoužívaný, Mini počítač Apple M4 Pro (12jádrové), Apple Apple M4 Pro 16jádrová GPU, RAM 24GB, SSD 1000 GB, Wi-Fi, HDMI, macOS. Důvod prodeje je že ho nepoužívám a jen mi tu stojí. Kupován na Alze a v záruce do 10.1. 2027
Daruji přebytky TIBI krystalů k přípravě vodního kefíru.
Nytovacka, tazne oko, tazne lano, hrebiky, vruty do sadrokartonu, prodluzka, ...
unisex kočárek ABC design
Fortigate 100F, vyměnili jsme za nové, právě propadlá licence, možnost obnovení UTP. Faktura možná, provozované v našem datacentru pod klimatizací a UPS 2 roky.
sklíčka pro diapozitivy
Nabízím nerozbalený fake airtag. Cena dohodou
Prodám 2 crossový pláště (najeto cca 100km - nakonec jsem presel na jiny kolo) 700x40c - Rubena XROAD E-LITE Cena za oba
Mám 3ks (1ks = 1 pár) Morel autoreproduktorů. Nikdy jsme je nepoužili, vše původní. Cena za kus tedy 1 pár.
Dobrý den do Dům dětí a mládeže Praha 6 hledám lektora LEGO robotiky. 300-350 Kč / hod podle zkušenosti. Popis kroužku: https://www.ddmp6.cz/krouzky/?id=4644 Kroužek probíhá Čtvrtek 17:00-18:30 v DDM Praha 6, U Boroviček 5 Začátek už tento čtvrtek :) Díky moc za případné šíření dál.
Nabízím letošní mladé vysezene a odvodene kachnou
Mám lístek, který nemůžu využít a ráda bych ho prodala. Původně stál 1360, cenu nabídněte. Dík.
Svrchní nepromokavé kalhotky pro látkové pleny
hledám bydlení na říjen - Praha a okolí
Kancelářská židle Therapia Atlas, používaná, omyvatelná.
LP / vinyly / desky - techno, hardtrance atp, starší i nové
120cm - párkrát použitý
Přenechám za odnos a jedno pivo léta užívanou dřevěnou houpačku/most pro děti. Ideální na lezení, stavbu bunkrů cvičení motoriky atd.
nošené jen občas a cca rok. Strašně krásné na postavě, výborně ušité, pohodlné a není na nich znát používání. Kdybych měla stále ta kojící prsa, nikdy je nedám