kvalitní hydratační dlouhotrvající make-up - s pumpičkou - světlý neutrální odstín 1N - super složení Multifunkční make-up s bezolejovým, nekomedogenním složením, bez silikonů, alkoholu, voděodolný a bez živočišných derivátů, s 96 % složek přírodního původu viz https://www.notino.cz/collistar/impeccabile-long-wear-foundation-dlouhotrvajici-make-up/p-16199011/?utm_source=transaction-email&utm_medium=email&utm_campaign=submited-order&utm_content=product_list-product#tabDescription - make up je vyzkoušený, nesedí mi odstín
3 malé cca 10 cm, a 3 velké v samozavlazovacim kvetinaci vyska cca 50 cm. UPOZORNUJU : Vsechny casti rostliny jsou extra jedovaté !!!
Prodám Amazon Kindle Scribe 2022, používaný půl roku. Přidám obal MOKO a nepoužité ochranné folie.
Dějiny různých států, cena 150,- za kus
Maznelka si koupila boty, ale tlaci ji v oblasti malicku. Takze posouvame dale (sirka je normalni, manzelka ma sirsi nohu). Boty byly nosene jen jednou. Vyska podrazky 2-3 cm.
indukční vařič v záruce, kupovaný 27.3.2025. Měl jsem ho na chatě jako náhradu za sporák co odeěel do věčných lovišt. Již pro něj nemám využití. PC 2800,- nechám ho za 1500,- včetně paragonu.
pračka vzduchu - nevyužitá
Distribuce voucherů
Jsou cca v půlce, šamponu o něco méně než kondicionéru. Případně výměna za Eleven Australia I WANT BODY VOLUME šampon a kondicionér. PC 1680 Kč.
Fotoobraz 22,5 x 31,5 cm . Kovový rám . Zaskleno plexi . Vzadu kovový úchyt k zavěšení + podpěra k postavení .
Obraz 17 x 22 cm . Dřevěný rám . Zaskleno . Vzadu kovový úchyt k zavěšení + podpěra k postavení .
Hluboký velký talíř/mísa ve stylu habánské fajáns
Stav knížek pěkný Všechny 4 dohromady za 200kč
Dětská učící věž Craffox je skvělá pomůcka pro všechny zvídavé děti, které zajímá vše okolo. Věž je víceúčelová. Snadnou přestavbou se z ní stane dětský stůl se židlí. Na zadní straně je křídová tabule, na které mohou děti kreslit a psát. Skvělá volba nejen do malých bytů!
Na P2,3,4,5,6,7,8 - cihlu.. Mám rád zvířátka, je mi 45 let všeobecný rozhled, zájmy hudba, IT.. Budu ze srdce rád za případnou zprávu nebo tip Děkuju moc