Fotoobraz 21,2 x 27,2 cm . Dřevěný zdobený zlacený rám . Zaskleno plexi . Vzadu kovový úchyt k zavěšení .
Ahoj, sháním někoho, kdo by zastal práci na baru na firemním večírku (cca 200 lidí) od 18:00 večer do 3 do rána. Žádné velké zkušenosti netřeba. Točit pivo, michat gin&tonic. Hlavně byt spolehlivý. Dresscode: myslivost. Zajistím taxi domů po akci.
Obraz 17 x 12,5 cm . Originální umělecká pohlednice z roku 1916 . Dřevěný rám . Zaskleno . Vzadu kovový úchyt k zavěšení .
Kniha pro všechny zapálené barmany a majitelé baru
STK do 19. 9. 2026, pojízdná, najeto 126000, pouze vážní zájemci, ochotní přijet se podívat na Prahu 6
3 malé cca 10 cm, a 3 velké v samozavlazovacim kvetinaci vyska cca 50 cm. UPOZORNUJU : Vsechny casti rostliny jsou extra jedovaté !!!
Dějiny různých států, cena 150,- za kus
Maznelka si koupila boty, ale tlaci ji v oblasti malicku. Takze posouvame dale (sirka je normalni, manzelka ma sirsi nohu). Boty byly nosene jen jednou. Vyska podrazky 2-3 cm.
indukční vařič v záruce, kupovaný 27.3.2025. Měl jsem ho na chatě jako náhradu za sporák co odeěel do věčných lovišt. Již pro něj nemám využití. PC 2800,- nechám ho za 1500,- včetně paragonu.
pračka vzduchu - nevyužitá
Distribuce voucherů
Obraz 17 x 22 cm . Dřevěný rám . Zaskleno . Vzadu kovový úchyt k zavěšení + podpěra k postavení .
Hluboký velký talíř/mísa ve stylu habánské fajáns
Stav knížek pěkný Všechny 4 dohromady za 200kč
Dětská učící věž Craffox je skvělá pomůcka pro všechny zvídavé děti, které zajímá vše okolo. Věž je víceúčelová. Snadnou přestavbou se z ní stane dětský stůl se židlí. Na zadní straně je křídová tabule, na které mohou děti kreslit a psát. Skvělá volba nejen do malých bytů!
Na P2,3,4,5,6,7,8 - cihlu.. Mám rád zvířátka, je mi 45 let všeobecný rozhled, zájmy hudba, IT.. Budu ze srdce rád za případnou zprávu nebo tip Děkuju moc