elektronika plynového kotle Protherm
Desková hra Wingspan (anglická verze)
Probrali jsme doma deskovky a nabízím ty, které jsme nikdy nehráli, nebo hráli minimálně.
Koupil jsem je přítelkyni, ta mi je (obrazně) hodila na hlavu. Jsou nerozbalené, zcela nové, koupené 8.12. v Datartu, fakturu mám. Koupil jsem za 4388,-, jen pro Nyx nabízím litr dolu, takže za 3388,-.
Mac Pro (Mid 2010) - 2x3,33 GHz 6core (5,1) 32GB RAM vnitrnosti za priplatek viz popis
iPhone 13 mini 128 GB RED - velmi dobrý stav, vhodný i jako dárek pro dítě Kompletní příslušenství, používán 3 roky, od rozbalení nalepeno ochranné sklo a vždy používán v pouzdře. Náhradní sklo přidám
Více info zde https://nabytek.bazos.cz/inzerat/212376331/obyvaci-stena.php
Prodám MacBook Air 13” Retina (2018) v barvě Rose Gold. Notebook je v naprosto skvělém stavu, minimálně používaný – využíván pouze ženou během mateřské. Bez škrábanců, plně funkční, pečlivě udržovaný. Ideální na práci, studium i běžné domácí použití. Baterie v dobré kondici, 276 nabíjecích cyklů.
kabel OBDII - DB9 dle foto, délka asi 1 metr.
nikdy nepoužitá kabelka z krokodýlí kůže s perleťovým držátkem
Různě velké kusy bublinkové fólie.
Přenosný stojan na CD.
Dam za odvoz gauc. Na delku ma 3 metry. Ta "lezici" cast ma 180cm. Skvrna na ni je jen od vody a vanishe, cistil jsem tam nejakej bordel, takze to uschne. Ma kozenkovou cast, ktera se loupe. Predpokladam ze gauc pujde rozebrat. Bydlim v sedmem patre, vytah tu je. K odberu na Barrandove. Byl bych rad kdyby si pro nej prijeli 2-3 lidi, rozmontovali ho a odvezli si ho doprdele. Upozornuju, ze do kombika ani sedanu se nevejde.
Velmi zachovalá BT bezdrátová sluchátka vyšší třídy s aktivním potlačením hluku z okolí - SONY WH-1000XM4
Uplne nova, nepouzita. Jenom rozbalena. Zn.: Nevhodny darek.
Ecoflow Delta 2 Nabíjecí stanice, používaná jednu sezonu s minimálním počtem cyklů, pouze jeden měsíc v létě. Možnost doložit původní fakturu a prezentovat její TOP stav. Funkce UPS
ODKAZ NA FOTKY https://nabytek.bazos.cz/inzerat/212271473/starozitny-set-vse-orech-vytah-ok.php