krátce používaná bezdrátová myš, teď mi leží v šuplíku
Zdravim, nehodí se někomu ochranná folie na display Samsung S3?
Plně funkční herní PC sestava: AMD 3,2 GHz (4x), GeForce 8800 GT, motherboard ASUS M4A87TD (s integrovanou 8ch. zvukovkou), 8 GB RAM Kingston, 320 GB HD Seagate , DVD-R/RW Pioneer, zdroj Fortron 500W, černá mid tower ASUS. Předinstalované Win7 a drivery.
NTB Sony Vaio e11 na díly - bez HDD, nefunční základová deska
HP iPAQ 214 Enterprise Handheld Windows Mobile 6 - 4" a Bluetooth GPS Travel Recorder Qstarz BT-Q1000.
Asus Transformer TF101 16GB (bez klavesnice), nabijecka, kabel usb
Širokopásmový Wireless Router vhodný do každé rodiny.
Prodám počítač Dell Vostro 270 Intel Core i5 3450 Ivy Bridge, Intel B75, RAM 8GB DDR3, NVIDIA GeForce GT620 1GB, HDD 1000GB 7200 otáček, DVD, WiFi, čtečka paměťových karet, klávesnice, myš, minitower, Windows 8 64-bit MUI
Prodám Monitor 23" LG IPS - 270 nepoškozený, prodej z důvodu stěhování podrobný popis zde https://www.alza.cz/23-lg-ips237l-bn-d350806.htm#popis PC byla 4229,- na nové ceně se domluvíme Osobní odběr na Praze 7
chci oživit starej macbook
sada repráčků 5.1 s dálkovým ovládáním
Prodám netbook Sony Vaio VPCW12S1E
Sampler/sekvencer/audio rozhraní
Vše je v kvalitním stavu, většina her super (Skyrim bych si nejradši zahrál znova)
Zdravím, nabízím k prodeji starší ale funkční navigaci Garmin NUVI 660 FM. Vzhledem ke stáří bez záruky, ale já jsem jí normálně používal... osobní předání Ortenovo náměstí nebo Štěpánská v centru Prahy. Zprávy tady na nyx, nebo tel 724302369
Ahoj, nabízím použitý držák do auta na iphone 3gs značky TomTom. Vše normálně funkční. Koupil jsem si nový telefon a tohle nevyužiju. Osobní převzetí Ortenovo náměstí nebo Štěpánská v centru Prahy.