Prodám vynikající nezničitelný ThinkPad T440p v maximální konfiguraci.
SATA HDD 2,5" 320GB
Pětikanálový zesilovač s výhybkami, výkon 980W. Při rychlém jednání přihodím kvalitní 5m 2xRCA kabel. Vyndal jsem ho ze svého auta před prodejem, odzkoušený, vše funguje. Cenu nabídněte, určitě se dohodneme
Nový nerozbalený v krabici, 3 roky záruka. CZ. Překvapivě slušná kvalita zpracování.
DAC Fiio Q1 Ta věc, do který píchnete sluchátka, celý to připojíte k počítači či mobilu a ono to najednou hraje skvěle.
Používaný, ale plně funkční a nepoškozený case na Iphone 5/5S. Voděodolný, prachuvzdorný, nárazuvzdorný. Vhodný pro sporty, MTB, tustistiku apod.
Na komponenty jako wi-fi, foťák, etc....
Počítačová skříň mini ITX, 1x 5.25, 1x 2.5", 60mm ventilátor, externí zdroj 60W, černá
Různé barvy. Stále aktualizovaný iPhone. Současná cena v akcích 7-8tis.
Nabízím k prodeji plně funkční studiové monitory KRK VXT6. Myslím, že netřeba představovat, osobní předání výhodou. Kupované v roce 2016, možnost poslechu u mě Praha 4 Nusle. Vojtěch Effenberger tel 774 699 218 Cena za pár
Ahoj nabízím Wacom Intuos Pro M.
Malý subwoofer, vhodný např. k nějakému retro - počítači nebo konzoli. Vč. originální krabice.
Nabizim mechanickou klavesnici koupenou 2.10.2019 v Alze. Duvod prodeje: zjistil jsem, ze vic mi vyhovuji MX Cherry Red spinace.
Tiskárna ve výborném stavu, spolehlivý typ, nevyužíváme, leží ve skladu.popis viz níže :
11.000 mAh 20.000 mAh
[poptávka] od cca Nvidia GTX 660 / AMD RX 460 výše cena dohodou. Klidně desítky kusů. Miningů se nebojím
Nabízíme úplně nové dálkové ovládání GSM zásuvka GSM-SCK1-W
nejlepe Praha