Intel i7-930 2.8GHz @ Gigabyte GA-X58A-UD3R
Herní sestava se zárukou - zvládne i nové hry na střední detaily a fullHD. Kombinace repasované sestavy HP a osvědčené herní grafické karty = nejlepší poměr cena/výkon. Ideální pro méně náročné hráče. Základem je 8-vláknový procesor INTEL CORE i7 generace Haswell, doplněný o 16GB RAM. Pro hraní her je velmi důležitá i výkonná grafická karta AMD Radeon R9 380 s 4GB pamětí. Výkon jako GTX1050Ti. PC vyčištěné, přeinstalované a otestované při nejvyšší zátěži. Vše tedy plně funkční. Záruka 6 měsíců.
Prodám předzesilovač pro gramofon. Použitý, plně funkční. Bez krabičky, pouze adaptér a phono box.
1)Herní NTB 2) 2x zdroj 230W 3) Originál batoh Lenovo Legion pro 17,3 NTB
RF explorer wifi combo
Prodám Garmin Instinct (non-solar). Bez výrazných známek používání. Koupeno 02/2020, takže ještě v záruce.
Telefon 2 roky starý, stav jako nový - používaný jen zřídka jako druhý telefon (služební) - zašlu, předvedu, dám případně týden na vrácení... K telefonu také pouzdro PITAKA (černé) v hodnotě 1000Kč
celkem bytelna hezka case se dvema vetraky. Jen se do ni nevejdou dlouhe herni karty... Bez zdroje
koupil jsem si je a jsou mi nanic, pac je do sve desky nedostanu, patrne to jsou serverove DDR2 / 2 GB, ja potrebuju normalni... prodam za stovku/ks, mam dve
Prodám použitý server HP ProLiant DL380p G8 | 2x E5-2640 | 64 GB RAM | 8x SFF | 750W PSU | 4x Gbit LAN
prodám kryty na Samsung Galaxy S21 (vše jako nové) původní cena dohromady asi 600,-
zakoupeno před 7 roky do nového bytu, nikdy nenainstalováno, poškozená krabice, jinak funkční
Mám koss porta pro (bez žádného papíru, který bych mohl někam přinést na reklamaci a opravu) a nefunguje jim jedno sluchátko. Nemáte prosím někdo stejný problém a chcete se sluchátek zbavit? Odkoupím do 100,- Případně pomoc s opravou bych také uvítal, ale to zvládnu i sám.
Liftket b13/51c Elektrický řetězový kladkostroj . použitý . Demontovaný z naší výrobní haly při modernizaci . Zcela funkční a kompletní cena dohodou
Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus - CZ/SK Klávesnice na dálkové ovládání PC / televize, membránová, bezdrátová, nízkoprofilové klávesy, česká a slovenská lokalizace kláves, USB a Bezdrátový USB přijímač, na AA baterie, černá
Prodám starý notebook Sony Vaio bez disku. Neznámá funkčnost komponent.