Nabizim vyse zmineny iiMac v opravdu dobrém stavu. 100% funkcni, komplet krabice a prislusentsvi.
https://www.alza.cz/34-lg-ultrawide-34wn700-b-d6309897.htm LCD monitor Quad HD 3440 × 1440, IPS, 21:9 širokoúhlý, 75Hz, FreeSync, HDR, 300 cd/m2, kontrast 1000:1, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, sluchátkový výstup, VESA
Pouze vyzkoušená, unáhlená koupě. Baterie už jsou uvnitř.
Zdarma, už nevyužiji
Nepoužívaná, neměla jsem možnost ji využít.
Prodám sadu 3 tonerů Brother
Prodám iPhone SE 2020, 64GB, product red, koupený v březnu 2021 u CZC.cz. Plně funkční, žádné oděrky, ani škrábance viz foto, kapacita baterie 83%. Komplet balení - krabice, kabel, nabíječka, sluchátka.
Černý držák na tablet 7-13“ do auta s ramenem.
Prodám grafickou kartu PALiT GeForce RTX 3070 GamingPro, LHR, 8GB GDDR6
LCD monitor - černý, 12000000:1, 250cd/m2, 5ms GTG, 1920x1080, DVI, reproduktory
Prodám nepoužívaná sluchátka k XBOX/PC. Drátová 3,5 mm jack. Koupny před měsícem. Nevyužiji. 100% stav. vlastnosti: Prostorový zvuk Podporuje technologie prostorového zvuku, včetně Windows Sonic, Dolby Atmos a DTS Headphone:X pro dosažení realismu a přesnosti zvuku, který vás plně obklopí (pouze na Xbox Series) Intuitivní design Neobyčejně jemná a velká sluchátka s integrovaným ovládáním hlasitosti vám zajistí maximální pohodlí, které vydrží i při dlouhém hraní. Mikrofon je nastavitelný, takže pokud jej zrovna nepotřebujete, můžete jej snadno sklopit. Kompatibilita Připojte se přímo k bezdrátovému ovladači pro Xbox pomocí 3,5mm zvukového konektoru, baterie nejsou potřeba.
Skrabanec v levem vrchnim rohu,viditelny pri vypnute tv
Klávesnice kancelářská, mini, membránová, bezdrátová, podsvícená, chiclet klávesy, americká (mezinárodní) lokalizace kláves, Bluetooth, grafit
Presel jsem na ni z miniatulni mysky a nejsem zvyklej na takovou "normalni" velkou mys. Stve me to. Chci zustat u svy mini mysi, ale tahle nova uz nejde vratit. Kupovano 12/2022. Fotky jsem nedelal. Je opravdu ne "jako nova", ale je proste "nova".
Prodám herní židli za 900,-
Výkonný notebook pro CAD systémy, 3D a ostatní aplikace