Apple router AirPort Extreme, plně funknční včetně kompletního balení tak jak je na fotce. Plasty jsou časem mírně zažloutlé, což je jediná vada "na kráse". Stále může dělat dobrou službu, za chvíli už nebudou k sehnání :-).
Prodam externi 3.5" disky Wester Digital My Book s kapacitou 4 TB. Disky jsou temer nepouzite - nahral jsem na ne zalohu a od te doby lezely nevyuzite, zjistil jsem, ze je (resp. ta data) vlastne nepotrebuju. Pripojeni je pres USB 3 (zpetne kompatibilni) a diky vlastnimu napajeni pres adapter je disk a tedy i prenos dost rychly. Format je NTFS, pro Mac je potreba preformatovat. Krabici na fotkach rad poskytnu, ale mam jen jednu, disky jsou jeste dva. Osobni predani v Praze nebo v Liberci.
Kdyby nekdo mel zajem, prodam notebook DELL 5530 (koupeno 10/2022). Intel Core i5 1235U Alder Lake, 15.6" WVA matný 1920 × 1080, RAM 16GB DDR4, Intel Iris Xe Graphics, SSD 512GB. NBD zaruka na 3 roky. Mnoho let jsem mel THINKPAD a musel jsem se k nemu vratit ;). K mani v Liberci (mozny doklad).
2x 8gb RAM, pouze jako celek
Prodej volantu a herního křesla
Vyzkoušené asi 2 hodiny, jinak úplně nové
starsi monitor, funguje za odnos praha 5 kosire
Nabízím tento kompaktní projektor, skoro nepoužitý, pouze párkrát. specs zde: https://www.ricoh-ap.com/products/workplace-solutions/projectors/portable-projector/pj-wxc1110
Prodam PC Dell OptiPlex 9010
Prodam Ubiquiti UniFi AC PRO. Bohuzel pro nej nemam vyuziti a zbytecne mi lezi doma. APecko bylo pouze rozbalene a otestovane.
Scháním CPU typu Core i7 pro patici LGA1155, Sandy Bridge i7-2700/2800 K/nonK případně Ivy Bridge i7-3770 K/nonK.
Shanim grafickou kartu gtx 1070 apod. Pripadne ekvivalent od amd.
Herní grafická karta s čipem AMD Radeon řady R9 model 380X taktovaná na frekvenci 980 MHz. 4 GB DDR5 s frekvencí 5700 MHz. Výkonný systém chlazení Gaming G1 s nula decibelovou hlučností při některých hrách. Konektory 1x Display port, 1x HDMI a 2x DVI.
MacBook - Apple M1, 13.3" IPS lesklý 2560 × 1600 , RAM 16GB, Apple M1 8jádrová GPU, SSD 512GB, podsvícená klávesnice, webkamera, USB-C, čtečka otisků prstů, WiFi 6, Hmotnost 1,25 kg, macOS