Kamarád offnyx prodává sluchátka kvůli přechodu na novější /rozuměj výrazně dražší/. Koupené byly 11.8.2023 v Datartu., tzn jsou v záruce do 11.8.2025. Stav jako nové.
Archer T2UH je duální klientský AC USB adaptér s odjímatenou anténou, který pracuje s moderním protokolem 802.11ac a komunikuje tak rychlostí až 150 Mbps pro pásmo 2.4GHz a 867 Mbps pro pásmo 5GHz
Nabízím minimálně používanou sušičku (používaná jen v zimě ..máme barák) od té doby co máme mrne tak ji nepoužíváme vubec. https://susicky.heureka.cz/electrolux-ew8h457wc/#recenze/
Repasovaná herní sestava se zárukou. Je založena na 8-jádrovém procesoru INTEL Core i7 taktovaným na frekvenci až 4,7 Ghz doplněný o 32GB RAM DDR4. Vše osazené do nové skříně. Vhodná pro náročné uživatele a hráče - poradí si s nejnovějšími hrami při stabilních FPS na vysoké detaily v rozlišení fullHD.
Repasovaný manažerský notebook v perfektním stavu. Procesor Intel CORE i5 "Skylake", 8GB RAM, 256GB SSD disk s NVMe a dobrá baterie. Různé konfigurace na přání. FULLHD IPS display a USB-C. Možnost vylepšení konfigurace viz níže. Záruka 6 měsíců s dokladem.
Základní chladič dodávaný k AMD Ryzen 5 5600X. Nepoužitý (respektive jednou napastovaný a namontovaný, abych zjistil, zda mi běží pc, který jsem skládal)
Disk, nikdy nevybalenej, koupenej 11/2020. Mel jsem to jako zalohu, kdyby neco shorelo, coz se nestalo.
SoundBar - 2.1, o výkonu 100 W, HDMI (1× vstup, 1× výstup), optické digi audio (1× vstup), 3,5mm jack (1× vstup), AUX, Bluetooth, 4K Video Pass, eARC, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Vision, dálkový ovladač Záruka.
5600g/32/3070/2tb/700w/w11pro
Karta je funkční a zachovalá. Info v podrobnostech.
Jedná se o tento produkt https://www.alza.cz/premiumcord-prevodnik-scart-na-hdmi-1080p-s-napajecim-zdrojem-230v-d6607765.htm Koupil jsem asi před 2 lety, kdy jsem si myslel, že budu napojovat PS1 na TV, ale nikdy na to nedošlo. Převodník není ani jednou použitý. Tak jak mi přišel, tak ležel ve skříni. Cena na Alze je 799,- Prodám za 299,- a garantuji vrácení, kdyby s tím byl nějaký problém. Předání osobně v Praze nebo pošlu zásilkovnou.
Prodám Smart TV Samsung s úhlopříčkou 40 palců, model UE40F6340SS. Plně funkční.
Ahoj, dobrý den, kompletně odešel můj starý smartphone, nemáte někdo dočasnou náhradu, které se chcete zbavit? V jakémkoli stavu, jen funkční volání a připojení na net. Nejlépe za odvoz. Dejte vědět, díky moc.
Kupovano nekdy zacatkem roku 2021, pouze hry a velice sporadicky, dal jsem upgrade Stav perfektni
29: LG 29U855 - 2560x1080 21:9 60Hz IPS DP,2xHDMI,DVI