Prodám nový, nerozbalený iPhone 17 256 GB v černé barvě. Zakoupen v Mironetu, s 2letou zárukou (fakturu poskytnu). Osobní předání v Praze. Tel.: 723 743 336
Notebook Dell Latitude E5270 12,5 palců Intel Core i5-6200U 2.30 GHz 8 GB 256 GB SSD Win 11 baterka nic moc vydrzi par min
Velmi dobrý stav, s krabicí. Videokarta Radeon 5500 4GB VRAM.
MacBook - Apple M3 Pro (12jádrový), 14,2" | Baterie 93% | Kompletní balení + Magic Mouse
Jako nový, málo používaný - záznam telefonního hovoru, přepis, AI summarizace Krabička, obal, magnetický úchyt na mobil, dobíjecí kabel, komplet balení
Prodám novou brašnu Dell Professional Briefcase 14. Je úplně nepoužitá, včetně originálních visaček a ještě nerozbaleného popruhu přes rameno. • pro notebooky do 14.1” • pevná konstrukce, kvalitní materiál • polstrované přihrádky • mnoho kapes na příslušenství • elegantní business vzhled • nikdy nepoužitá Osobní předání v Praze. Tel.: 723 743 336
Prodám kompletní set na pěstování rostlin. V setu je stan o půdorysu 1200x1200 mm, malý TD ventilátor dvourychlostní s uhlíkovým filtrem o průměru 100 mm a hlavně LED lampa Lumatek ATTIS 200W. Mám to od kámoše a měl to jednou zapnutý a pak to vzdal, takže nasvíceno to má jen pár hodin.
Prodám powerbanku ADATA P10000 (10 000 mAh). Použitá, funkční, funkční svítilna, bez krabičky, včetně napájecího kabelu. Osobní předání v Praze. Tel.: 723 743 336
Kryt PanzerGlass CARE Apple iPhone 17 Pro SOLO MagSafe černá veganská kůže
Rozvodnice nástěnná EATON 280351 BC-O-3/54-ECO, průhledné plast. dveře, 3 řady, 54 modulů
Prodám Bluetooth reproduktor Bose SoundLink Mini v černé barvě. Reproduktor nabízí překvapivě silný a čistý zvuk s výraznými basy, přestože má velmi kompaktní rozměry. Našel jsem nakonec i ten třetí.
Prodám Bluetooth reproduktor Bose SoundLink Mini II Special Edition v elegantní bílé (Luxe Silver) barvě. Jedná se o novější Special Edition verzi s USB-C nabíjením a vylepšenou výdrží baterie. Reproduktor nabízí překvapivě silný a čistý zvuk s výraznými basy, přestože má velmi kompaktní rozměry.
nafouknutá baterka a z toho prasklý záda - jak jsem koukal čím to je :) je smazaný, normálně funguje, dál ho raděj nezapínám. je mi líto to vyhodit. nehodilo by se to někomu z vás na náhradní díly apod.?
Kingston Fury Beast DIMM DDR4 16GB 3200MHz černá (Kit 2x8GB)
Mám k dispozici 8 modulů serverových pamětí DDR 4 o kapacitě 32 GB viz parametry níže. Cena níže je za kus.
Duální z-wave + (zigbee nebo thread) rádio