Samsung Galaxy S8+ 64GB Coral Blue, koupeny 16.9.2017, v perfektnim stavu. V originalnim baleni + nanesena folie + modry pruhledny kryt od Samsungu a 1 nahradni folie. Od zacatku provozovan s folii a v obalu od Samsungu.
Barva midnight black, displej 5,84" (1080x2280), fotak 16MP+2MP, baterie 3000mAh, interni pamet 64GB (bez SD karty), procesor Cortex-A53 (octacore), 4GB RAM, Android 8.0
barva černá, klasická zádíčka.
Prodám velmi zachovalý telefon v černé variantě, bez výrazných známek používání, naprosto funkční a s úplným balením. Kromě drobné odřeniny v místě konektoru na zadní straně bez vizuálních vad nebo škrábanců. Celou dobu používáno s ochranným sklem.
Prodám mobilní telefon Samsung Galaxy A5 2016 Gold , plně funkční, folie na displayi, bohužel prasklá zadní skleněná záda, display je v pořádku a krytý folií. Komplet prodejní balení
Shnaím magnetickou nabíječku pro Sony Xperia Z1 Compact
Galaxy S9 Duos modrý 64GB
Prodám iPhone 6s+. Dobrý stav. Nefunkční Touch ID. K prodeji bez příslušenství. Důvodem je přechod na menší display.
Nabízím dva mobilní telefony DOOGEE X10 Black Dual Sim. Telefony jsou kupované minulý rok v květnu.
Dva týdny používaný telefon s kompletním vybavením a záručákem. Nesedl mi do ruky, proto ho prodávám. Barva tmavě modrá
Mám tu úplně nový telefon od Samsungu. V práci jsem nakonec dostal i pracovní, takže jsem ho koupil zbytečně. Původní cena 17.995 Kč Můžete ho mít za 13.795 Kč
Prodam iPhone SE 64GB, stav baterky 91 %
Apple iPhone 8 256GB vesmírně šedý pouzity - zaruka do 10.2019
Prodám iPhone 7 128 GB, jako nový, v záruce do července 2020