Prodám troj nabíječku na gopro hero 5 baterie a 2 baterie. Vše je nové. Krabičky k bateriím jsou v ceně. Kapacita baterií je 1220mah.
Prodám nové baterie do gopro hero 4, kapacita 1160mah. Možnost více kusů. Krabička je v ceně.
Prodám silikonové pouzdro na gopro hero 3, 3plus a gopro hero 4. Výběr z osmi barev.
Prodám malý kufřík na gopro hero kameru s karabinkou na připnutí ve dvou barevných variacích. Černo zelený a černo červený. NOVÝ!!!
Prodám malý ohebný stativ, trojnožka, tripod na foťák či kamerku. V barvě černá či červená. NOVÝ!!!
GoPro Hero 4 silver+ příslušenství
Predam uplne novy profesionalny objektiv (dvakrat pouzity) - dovod predaja je prechod na inu znacku.
Prodám pevný APS-C objektiv Sigma 30mm f/1.4 DC HSM Art s bajonetem Canon EF v perfektním stavu.
Digitální kompant s možností výměny objektivu ( micro 4/3 ) Foťák mám asi 5 let, je tudíž bez záruky Důvod prodeje je ten že už mi prostě nestačí, a já se potřebuju technicky posunout dál Technicky je fotoaparát 100% ( na jednom místě je lehce setřená
Fotoaparát Canon PowerShot SX120 is - původní cena 5000,-Kč
3-osý gimbal s AlexMos jednotkou a přidělaným joystickem
Prodám v TOP STAV!!! fotobatoh Vanguard Adaptor 45. Důvod prodeje: pro můj fotopark už velikostí nedostačuje:) Více info: 603 951 476
Polarizační filtr cirkulární pro průměr 55mm
Pokojová anténa pásma UHF, HDTV, impedance 75Ohm, zisk 48dB, AC adaptér Zcela nová, pouze vyzkoušená.
několik let staré
Téměř nepoužívaný stativ v prvotřídním stavu (vizuelně i funkčně) se stativovou hlavou. Zakoupeno v Béfoto u Strossmayerova náměstí.
cca dva roky stary. Po vycisteni u fotoskoda. Skvely Lkovy zoom od canonu. Cena noveho 28 000Kc
cca dva roky stary. Nafoceno cca 2000 fotek. Po serizeni a vycisteni. Prechazim na fullframe telo, takze ho nevyuziji.