objektiv 18-55, 3x KAU, nabíječka, brašna.
Více informací v přiložených odkazech. Prodám případně i jednotlivě. Původní cena všeho dohromady 9688,-.
Prodám veděodolný telekonvertor Olympus; jako nový
Kompletní původní balení, originální krabice, pouzdro, krytky, sluneční clona, první majitel, ŽÁDNÉ ODĚRKY, 100% stav, od začátku nasazený filtr. Včetně telekonvertoru TC 2x III Dělá ze 70-200 2.8 -> 140-400 5.6 Rozmné domluvě se nebráním
asi bude potřebovat novou baterii, nemohu otestovat
Prodám polarizák
Superzoom se stabilizací v perfektním stavu.
Prodám starší ve výborném stavu. Kompletní balení,darková kazeta. Odřená krytka objektivu
Málo používaný v bezvadném stavu, s obalem a s originál krabicí.
Můj velmi oblíbený a s radostí používaný, bez větších známek opotřebení, skvěle ostřící. Jen sluneční clona není jako nová. Součástí balení je VŽDY používaný UV filtr Kenko, který je součástí balení.
Velmi málo používaný (převážně jen na focení prstýnků na svatbách). S originální krabicí. Ve výborném stavu.
Můj nejoblíbenější objektiv, stále skvěle ostřící. Používaný, ale nese jen malé známky použití. Používaný VŽDY jen s filtrem B+W filtr UV XS-Pro Digital MRC nano 77 mm, který je součástí balení. S originální krabicí.
Méně využívaný objektiv se VŽDY nasazeným filtrem B+W filtr UV XS-Pro Digital MRC nano 77 mm, který je součástí balení, s originální krabicí. Nese běžné známky opotřebení.
Hodně ošoupaná, ale plně funkční hodně nacvakaná zrcadlovka
Málo používaný (používala jsem většinou 580ku), přesto s kosmetickými škrábanci. S difuzorem, obalem a s originální krabicí.
Mnohokrat oceneny stylovy a minimalisticky fotobatoh (na youtubu najdete spoustu recenzi).
Canon EOS 5D Mark III CANON EF 85mm f/1,4 L IS USM Canon 100-400mm f/4,5-5,6 L IS USM II Canon EF 135mm f/2L USM Canon EF 100mm f/2,8L Macro IS USM Canon 16-35mm f/4L IS USM
Prodám Canon 600D tři baterie,nabíječka, popruh. Krytka. Naprosto bez závad Cena 4 000,- Případně s objektivem Canon - 17-85 IS USM.......3 400 ,- - 28-135 IS USM.....3 500 ,- - 50/1,4.................5 OOO,- Objektivy jsou včetně krytek a slunečních clon