Přenosný DAC převodník a sluch. zesilovač FiiO E17 ALPEN + zdarma vysoce kvalitní propojovací kabel FiiO L17.
Kvůli stěhování prodávám tyto Tesly. Je to ještě poctivá Tesla Bratislava. Vzhledem k váze jedné bedny 21kg pouze osobní odběr v Hradci Králové. Přidám k tomu mám ještě náhradní výškáč (ARS 3604) a střeďák (ARZ 4604).
dám 650 za kus v rozumnym stavu přijde mi nemorální sypat do hugova nosu litr za kus (v případě roku psa dokonce 5k xD)
KDYBY SE NĚKOMU DOMA POVALOVALO NĚCO ZE SEZNAMU TAK BUDU VELICE RÁD ;-)
Kytara Ibanez V72E s vestavěnou ladičkou, pozdro + učebnice a přehled akordů
Nabízím retro rádio - pro sběratele - funkční už asi nebude, ale kdo ví...
Digitální MIDI sequencer
Na prodej dva ks gramofonů Numark TT500
Malé, studiové monitory.
USB zvuková karta.
4 track analog mono synth (pripadne 2x 2-voice poly nebo 1x 4-voice poly), super sekvencer s P-locky, dobre efekty, CV outy, Overbridge SW
LP AKCE PUNK: 400 Kč (rezervováno) / LP Punk's Not Dead: 400 Kč (rezervováno)/ LP V Penziónu Svět s podpisem Hany Hegerové: 200 Kč (rezervováno) / LP THE MISSION - Carved In Sand: 100 Kč
Sháním tenhle mix, nabídněte.
Prodám tyto LP: Wanastowi Vjecy - Tak mi to teda nandey 850 Kč / Zikkurat – 1979-82: 1300 Kč / Paul McCartney - Band On The Run: 200 Kč
Sháním 2x lístek na Onyx 2.3.
Zdravím, prodávám tyto DnB desky (až na jednu jungle vyjímku) Prodej jako komplet za 1800 Kč. Předání osobně Special K & D'Cruze - Tension / One System St. Cal - Red Light / Little Man Influx UK - Show 'Em What You Got / Gliese Kitcha /
Prodam novy 10palec Vec - Domace potreby
Starší vinyl bag