Koza je ideální společník na vandr!
Daruji (nebo vyměním za něco pro mimina) helmu na lyže Bliss
Fantasy čtvrtkolový pláštík, žlutý damašek podšitý černou vysokogramážovou bavlnou. Šité na Nilfgaard / Averland. Délka cca do půli lýtek. Za odnos či nabídněte, mám dva, upřednostním toho, kdo si vezme oba najednou ;)
Budeswehr gretextový komplet pánský, uvedená velikost 44/46 small (S/M).
Jezdecký bičík značky Small Paul Handmade, skokový, délka 50 cm, splétaný v barvě černá-tmavohnědá. Jako nový.
Dámský plastron PBT Total Lady vel. 40-42. Používaný, ale v dobrém stavu (nošen na rekreační historický šerm, ne na vrcholový sport).
Nosný systém se třemi molle kapsičkami, prakticky nenošený.
Helma velikosti M, viz obrázek
Prodam stresni nosic Thule UpRide se zamkem. Dobrej pro cestovani s karbonovymi koly - bajk se pripevnuje za predni kolo. Pouzivano 2 roky, nicmene ted vozim kola vevnitr. Nosic nema zadnou vadu.
Teplý zimní obleček Non-stop pro všechny aktivní psy. Chrání nejdůležitější svalové partie a neomezuje v pohybu. Pro Warm je vyroben výhradně z funkčních materiálů. Svrchní vrstva je šusťákovina s Ripstopovým úpletem, která chrání před větrem a vlhkostí.
Nabízím k prodeji oldschoolový český skejty. Malý flamengo 500 Kč velký Pegas 1000 Kč. Dohromady sleva :)
Pouzdro na telefon - na řidítka, ideální pro iPhone 4/4S
Málo používaný .
nabízím kufřík na nářadí, na kosmetiku nebo další využití dle vaší kreativity rozměry: 25 v *34 š *21 cm
PRODÁM KITE 2014 PANSH ACE 6.0M R2F ČERNÝ + PETER LYNN 4-LINE POWERKITE BAR
Stresni nosic thule na volvo s80 od r. vyroby 2007. Stav “uplne v pohode”. Kamos rika, ze tyce jsou univerzalni a patky se daji vymenit podle auta (za to nerucim, nikdy jsem nezkousela :) 1000,-
11.9. Nový, použito 1x
11.9. Nová, použito 1x
Velikost 42 Jsou nové, jednou jsem v nich přišel na trénink a zjistil jsem že jsem vybral vetší velikost. PC 2990, nová cena dohodou. Osobní předání v Ostravě nebo pošta/kurýr. Pro více info prosím PM.