Rika se tomu espedecka? Nevim
Ultralehká nafukovací vesta Anfibio Buoy Boy, velikost XL. Jako nová.
Neoprenové rukavice Hiko Grip, velikost M, nepoškozené.
- **Zakoupen:** 29.12.2021 - **Cena při koupi:** 25 540 Kč - **Nyní nabízím za:** 18 000 Kč - **Stav:** Téměř jako nový, minimálně využívaný
Nevali se nekomu doma kompozitka pro prcka? flex 20 az 25, leva, cca 115 cm delka.
prodám jednomístný stan Vango F10 Helium UL 1 použitý třikrát na Tour du Mont Blanc před dvouma rokama a od té doby leží v komoře a nahradil ho stan od Big Agnes
Prodám silniční kolo Peugeot Competition 2000
Nabízím zcela nový batoh Osprey Aura AG WXS/S 50l, barva tungsten grey, nikdy nepoužitý s původními visačkami.
Na svuj vek v super stavu
Prodam Nw boty pouze 1x vyzkoušené, bohuzel jsou mi velké. Podrážka michelin, drzi na pedalu pěkně, vel 45 modra barva.
Rám 4ever v černém komaxitu, oděrky jsou, ale celkově fajn stav. Velikost rámu 18-19, na velikost 170 - 184 pro průměr kol 26 palců, V-brake, Ahead. Nechával jsem si na stavbu, ale mám toho momentálně trochu příliš.
Dětské kolo pro začínající cyklisty ve věku 3-5 5 let včetně postranních koleček. Popis kola zde https://superiorbikes.com/cz/2018/junior-kids/team-16/gloss-black-white-team-red
Zachovale neomlacene odrazedlo
Prodám Kona stinky 2004
Prodám MTB Ghost Nirvana 1x12 velikosti M (na výšku 175 cm / nohu 82 cm)
Prodám dětské kolo pro nejmenší. Syn na něm jezdil cca od 3 do 4,5 let věku (cca do výšky 110cm). Hned po odrážedle s 12" koly, je tohle další velikost v řadě. Uměl bych k tomu i tyč pro zaháknutí za velké kolo.