Spolubydlení v rodinném domě, Svatý Jan pod Skalou/Sedlec, spousta přírody a klidu
od března, dubna
3+1 , 4kk, 4+1 :)
Postel s polohovacim rostem a uloznym prostorem.Polohovatelne podperky pod hlavu. Bez matrace. Lehce poskozena [viz obrazek]
Samostatná kancelář ve sdíleném pracovním prostoru.
dva volné neprůchozí pokoje od 1. dubna 2017
Hledám fajn spolubydlicí/ho do hezkého pokoje v klidném bytě s krásnou zahradou ve vnitrobloku k využití.
Sháním co nejdříve byt či pokoj za rozumnou cenu, ideálně v Úvalech u Prahy, případně Českém Brodě a okolí.
Sháním veganku/vegana na spolubydlení :) Mám maličkého jorkšíra, smlouva na rok. Do 7000,- na osobu.
Ahoj, s kamaratkou shanime byt, dispozicne reseni: 2+1, nepruchozi pokoje. Limit mame do 16.000 se vsim.
Ahoj, sháním samostatný pokoj nebo malý byt pro mě (studentka co maká jak šroub :)) a mého středně velkého, vychovaného psa.
Pár shání pronájem
spolubydlení Kobylisy, nájem 5000,-Kč/měsíc, k nastěhování od 1.1.2017
Od března 2017
Zdravím, pohododvý mladý kluk hledá bydlení v praze do 7 000 Kč.. Nemá smysl nic dlouhého psát, více osobně :)
1+kk, 1+1, garsonka...v Praze
Sháním ke mně - sympatickému nekonfliktnímu pohodáři - zájemce o pokoj do bytu na ul. Čestmírova (na Námestí bratří synků) od února. PIŠTE DO SOUKROMÝCH ZPRÁV!
Sháním levný byt, klidně nebytový prostor. Ideálně Anděl, nebo širší centrum Prahy. Pro mě a jednoho vychovaného psa. Ideálně od začátku března. Nabídky sem do pošty, nebo na 778 060 996.