Ahoj, od Nového roku sháním pokoj v centru, případně poblíž centra Prahy. Víc než stav bytu a cena je pro mě důležitý být někde mezi fajn lidmi. Já jsem učitel/student UK s celkem běžnými zájmy.
pokud (re)financujete bydlení se mnou podělím se o provizi
Sháním ke koupi byt, ideálně Nusle, Vršovice, Pankrác, Podolí, ne panel, minimálně 3+kk, max 4500000
Kolega off-nyx shání minimálně 1+1 nebo 2kk do 15K
Som mladý pracujúci človek, ktorý zháňa pre seba byt najlepšie na Prahe 5, alebo v okolí metra B Tel. : 792589353
SHÁNÍM: Koupím dům v Portugalsku Více info v popisu níže. Jakékoli tipy, kontakty vítány!
Podnajem v Praze okolo 10.000,- pro jednu osobu
S přítelkyní shánime pronájem bytu v Praze. Už jsme oba hodně unavení z dojíždění. Za nabídku budeme velmi vděční. :)
Chata vhodná i k bydlení v Praze v Draháňském údolí - cca. 34m2 s pozemkem
Ahoj, docela normální kunst holka shání pokoj, kde by mohla bydlet a to co nejdříve. Ideálně na Letné, ať se nemusím stěhovat moc daleko, ale budu vděčná za všechny nabídky. Díky!
Výhledově hledáme pronájem bytu minimálně 2+1, Praha 5 nebo i jině části Prahy.
Hledám zavedenou fotokomoru nebo ateliér s proudem, světlem, vodou a teplem ... v centru Prahy. Ideálně Letná, Holešovice, Malá strana, Staromák, Žižkov, Karlín, Palmovka. Nabízím spoluúčast na pronájmu. Vše ostatní na vzájemné dohodě. Spěchá.
Sháním 1+kk, 1+1 pro jednu osobu, ideálně Břevnov, popř. Petřiny, Řepy.
Hostivař, Přeštická ulice volný pokoj v 3+1
Sháním dlouhodobý pronájem v Praze 1+1/2+kk/2+1
praha a okolí ( do hodiny jízdy hromadkou k metru jinonice ), pro 2 klidné slušné nekuřáky bez zvířat, do 10 000 Kč
Sháním pronájem nebytového prostoru - ordinace v Mladé Boleslavi a okolí (dobře dostupné VD)