Hledám byt v Praze cenově kolem 10000 Kč i s poplatky a energiemi. Nejlépe kolem 40 m2. Pro bližší informace mne kontaktujte prosím, můžete i telefonicky 775415013. Děkuji
Hledám spolubydlící/spolubydlícího, do samostatného pokoje v hezkém bytě ve Střešovicích, nedaleko Pražského hradu. Od 1. dubna.
Sháním pro sebe a přítele dlouhodobý pronájem bytu v Praze
Ahoj hledám pokoj v Praze.Jsem pracující a čistotný.Cena do 7000 .Dík Honza tel.736449239
Zdravím, urgentně hledám spolubydlení. Může být jakýkoliv pokoj. Jedna se o měsíc, maximálně 2. V případě fajn lidi klidne i na delší dobu .
Pronajmu 3+1, Praha 8 - Ládví
Ahoj,s přítelem hledáme byt k pronájmu do 16 tis. Jsme nekuřáci,bez zvířat.
Hledám byt v lokalitě okolo Jiřího z Poděbrad (od náměstí Míru, k Olšanskému). Minimálně 75 metrů, od 2. patra. Nabídky nebo i jen doporučení vítám. Díky
Hledám prostor - ateliér v Brně, klidně i sdílený. Cena ideálně do 2000 Kč. Díky za jakékoli info. Martina
nabízím volný neprůchozí pokoj ul.Radlická cena: 6000kč vč. energii a internetu volný od 5.2. před domem zastávka Branouva metro Smíchovské nadr. cca 5min
Dobrý den,sháním byt v Praze.A to pro mě ,mou 2letou dcerku a přítele . Já jsem doma s dcerkou na mateřské a přítel pracuje pro Instalace praha SHZ (stabilní hasící zařízení) . Nejlepe do 14 000Kč . Děkuji Lenka můžete i volat na tel.: 730976655
Pronájem bytu v ulici Na Fidlovačce, 1+1, 45 m2
Nabízím volný neprůchozí pokoj ve Vršovicích
Pronájem bytu Letná, P7
2kk nebo 2+1
Dlouhodobě pronajmu krásný slaměno-hliněný dům 4km u Mladé Boleslavi. Více info na kacha@email.cz
NABÍZÍM pokoj vybavený ve Vršovicích. Kousek od NC Eden je příjemný pokoj v bytě 2+1. Samozřejmě společné prostory k dispozici. Pokoj je světlý, okno velké na západ.