poptávám slušné bydlení min. 2+1 v Praze s 24h dostupností do centra
sháním spolubydlení od července v dobré dojezdnosti do centra do 7 tisíc
Spolubydlící, vlastní pokoj, 4 min. pěšky od tram. zast. 'Biskupcova', UPC internet, pračka, lednička, mikrovlnka, prostorná kuchyň, spěchá
2+1 po rekonstrukci v Horní Libni volný od srpna, pro zájemce o bydlení s uzavřenou komunitní zahradou a o rozvíjení sousedských vztahů - vhodné zejména pro rodiny s malými dětmi, nebo pro samoživitele a samoživitelky.
konferenční stolek s kolečky
Neprůchozí pokoj ve Vysočanech ve 2+1
Prodej chalupy v Krompachu k celoročnímu užívání.
Pronájem garsonky na Žižkově od začátku července
Malířský atelier
Sháním skladové prostory v Praze pro uložení věcí, za rozumnou cenu.
https://dum.bazos.cz/inzerat/104114725/Drevo-za-odvoz.php za dovoz zdarma
Praha Nyní jsem dlouhých 8 let bydlel na jednom místě, majitel žel byt prodává, a tak je nutné najít si jiné bydlení.Mám tedy zájem o dlouhodobé bydlení.... Není problém složit třeba i tři nájmy dopředu... Jsem nekuřák, abstinent a bez zvířátek. 50 let,
Náš byt bude rekonstruován. Ja osobně uz bydlení sehnal, ale spolubydla ješte shání. Nejlépe neprůchozí pokoj do 6000,- Po připadě po domluvě i víc. Zde je tel. 777 947 088. Poprosím , volat a psát jedině na telefon. Diky.
Hi, I am a 34 year old guy from the Netherlands, I live and work as a network engineer in Prague. I am looking for a place to live. A room or apartment for a reasonable price. I filled in 5000 as the price but of course i can afford more.
Vrátil jsem se na pár měsíců do Prahy a potřeboval bych mít nějaký stálý místo na to, kde složit hlavu a i jiné části...
Projektanta za rozumné peníze...
dva lidi+dva psi potřebujou z Prahy ven
Ahoj, sháním dlouhodobý podnájem, jsem pracující, 33 let, bezdětná, svobodná. Preferuji Libeň, ale může být i jiná lokalita. Díky předem za nabídky. :)
Krásný koberec z IKEA jásavě žluté barvy rozsvítí váš pokoj a přinese do něj světlo. Pořizovací cena: 5 490,- Koberec je používaný, z jedné strany jako nový, ze druhé strany sem tam drobné nečistoty. Nic, co by nespravila čistírna, nebo asi i vana