Hledáme byt k pronájmu v Praze, popř. okolí, jsme tříčlenná rodina a máme 2 psy.
sestava 2 stavebních pouzder 2250x1970
Hledám bydlení v praze kolem 14 tisíc se vším.
Nabízím starší dámské kolo OLPRAN.
Sháním prostor na malířský ateliér v Praze. Stačí cca 20 m, ale může být i větší. Klidně i sdílený s dalším umělcem. Nabídky prosím do pošty, nebo na tel.: 778 060 996.
15 banánovek za odvoz
Hledám pronájem malého bytu,nebo samostatného pokoje v rodiném domě,nejlépe celá Praha 5 a okolí,ale klidně i celá Praha.Cena max.i s poplatky 11000.
Hledáme být k pronájmu 2+1 nebo 3+kk v lokalitách Žižkov, Strašnice, Holešovice, Letná, Vinohrady, Vysočany, Libeň. Jsme tříčlenná rodina s menším psem. Cena i s poplatky do 17000.
Praha 7, U Akademie, ZAŘÍZENÝ byt 74,8 m2, 3kk
Dobrý den. Hledáme s přítelkyní ke koupi byt v Praze ideálně na Praze 8. Velikost 3+ kk nebo 3+1, balkon velkou výhodou. Do osobního vlastnictví a do 3.500.000 Kč.
Plně vybavený, krátkodobý pronájem
LOKACE: Dejvice / Bubeneč / okolí ..... Rád bych se dostal pod 10k -- buď byt blízko metra, nebo mám v hledáčku třeba řadový domek se zahradou na Babě - 4 ložnice, obývák, .. cca 8k na hlavu. Moc se tu nepohybuju, tak spíš msafus@gmail.com
Hledame 1 spolubydlici-slecnu do maleho nepruchoziho pokoje cca 8m2 ve 2.n.p. v RD 6+2 v P8 Kobylisich s krasnym vyhledem do zelene.
Ahoj, sháním pronájem bytu, od 2+1 v Praze, ideálně do 15 000 s poplatky. Děkuji
Byt 2 + 1 Praha 6, Petřiny, u metra, 57 m2, 16 200 Kč/měs. + poplatky
Hledám fajn spolubydlící/ho
Sháníme ateliér v Praze
Přenechám svůj krásný byt 3+kk u Českých Budějovic :)
Ola, moje kamarádka offnyx shání krátkodobé spolubydlení v Praze, kdyby jste někdo měl volný pokoj můžete volat jí na: 720 451 876 a nebo ke mě do pošty :) díky moc, Káča