Vznikla nám taková situace...
Zhanam dom so zahradkou,s 3 separatnymi izbami v Prahe alebo okoli, ale dobrou dostupnostou do Prahy. Do 30k Dikycko
Nabizim kratkodoby pronajem bytu 2KK cca 40m na 3 mesice (od 1. Rijna do 31.Prosince).
Jsem pracující nekuřák bez zvířat. Po většinou jsem v práci a o víkendech hodně jezdím po ČR, tudíž v bytě budu hlavně přespávat.
Sháním byt 3+1 či 4+kk v Praze situovaný v rozumné dojezdnosti k centru. Nástup ideálně již v průběhu září.
Prostor pro masérnu - suchý, s tekoucí vodou (případně součást stávajícího studia/ordinace apod.). Praha - Vinohrady (okolí nám. Míru, Jiřího z Poděbrad, Flora).
2+1 nebo 3+1
Ola hledám bydlení v prahe :) variant 1: samostatný pokoj cena do 6000+- variant 2: dva pokoje/byt cca 12 000 +- v prípade že by sa niečo našlo tak mail: budeira64@gmail.com Ps:sme vpohode :D
Hledame pronajem baracku/bytu se zahradou do cca 15k s poplatky
Shanim pronajem bytu / dlouhodoby .. /
sháním podnájem v Praze...je to velmi akutní, mám 2 děti a momentálně jsem u kamarádky ...budu vděčná za jakoukoli nabídku. Prosím bez kauce a za přijatelnou cenu 776003229
Sháníme pronájem bytu 1+1 , 2+kk.. pro dva
Naše představa 2os.+pes (nelínavé plemeno 10kg) balkon vana 45m2 a více na trase metra C nebo tramvaj č.9
Sháním pronájem nevybavené garsonky nebo 1KK v ceně kolem 9.000Kč včetně poplatků. Ideálně Praha 3, 5 nebo 10, ale není podmínkou. Předem díky.
Sháním byt k pronájmu v Praze pro mě a mého přítele. Ideálně dvě místnosti (1+1, 2+kk, 2+1, 3+kk). Potřebujeme se vejít do 13 tisíc s poplatky. Nejraději bychom Prahu 7, ale může být i centrum, oblast Vinohrad, Vršovic, Žižkov, Bubeneč, Podolí.
Hledám malý byt k pronájmu (ideálně smlouva na rok). Nemusí být vybavený, ale sporák a pračka se hodí. Cena dle charakteru nabídky, ale nehledám nic luxusního.
Pronajmu slunný, částečně zařízený byt 2+kk (58 m2) na pražském Andělu.
Pozemek na trase vlaku Beroun-Praha na 8 měsíců pro maringotku.