Hledám pronájem od konce října
Ahoj, pro novou kolegyni hledam byt na Barrandove. Jedna se o dlouhodobej pronajem
Zdravíme, jsme tři pohodoví mladí pracující lidi (pár a já) a hledáme byt 2+kk či 2+1 (dva neprůchozí pokoje), klidně částečně vybavený (pračka, lednička). Nájem nejlépe 17-18000 Kč i s poplatky. Chceme se nastěhovat co nejdříve, nejpozději k 1.11.
ulice Klánova, Praha 4 - část obce Hodkovičky
Kompletně zařízený 1+kk, 60m2, Praha Dejvice
Ahoj, hledam s pritelkyni bydleni v praze, od rijna/listopadu, na rok ale klidne i kratsi. Preferujeme mensi byty s rozumnou dostupnosti do centra. Diky moc.
Zahrada s chatkou v Berouně
Ahoj, shanim nebytovy prostor kdekoli v Praze, kde by bylo mozne vybudovat hudebni a postpeodukcni studio rozmery od 60 do 100 metru. Max najem co muzu nabidnout je 10000. Tak kdyby nahodou meldo o necem vedel dejte mi vedet. Dik
hledame maly byt pro manzelsky par se dvema kockama, najem do 15000
Ahoj, sháníme tři kamarádi pronájem 2+1, nebo klidně i spolubydlení do 15 tisíc dohromady.
Sháním byt 2+1, 3+1 bez realitky bez provize. Kauce může být. Lokace Praha
Poptávám 2+1/2+kk s balkonem v Praze
Sháníme akutně sklad na uskladnění osobních věcí z bytu v Praze a blízkém okolí. Potřebovali bysme ho mít nejdéle do 10. srpna.
Sháníme domeček k pronájmu, střední Čechy
Jsme 4, já, manželka a dvě maličké dětičky. Než se nám dostaví byt, potřebujeme někde složit hlavu, nejlépe v okolí Prahy-Východ, Středočeský kraj
Sháním byt ke spolubydlení pro 2-3 lidi, kteří vyznávají zdravý životní styl a respekt k domovu.