Neprůchozí pokoj, Praha 1, cena 7780,-
Sháním větší pokoj v Praze, ideálně Letná, Hradčanská, Dejvice, Malá strana...není však podmínkou
Hledáme nájemníka(y) do samostatného pokoje cca 14m2 v bytě 3+1 v paneláku do pěti minut chůze od metra Nové Butovice. (Nušlova 2277)
Nabizime spolubydlení - velký neprůchozí samostatný pokoj na patře s vlastním sociální zařízením, dále společná pracovna/kuřárna/unikový pokoj, obývák (dětsky zařízený) a kuchyň
Spolubydlení - Vinohrady,Karlín,Žižkov bydlení a nemovitosti » spolubydlení
Hledám spolubydlící(ho) do bytu blízko Strossmayerova nám.
Hledáme neprůchozí pokoj pro 1 slečnu
hLEDÁM SPOLUBYDLÍCÍ/ho..ANDĚL (Vltavská ul.)...jsem nenáročná - stačí mi čistotný člověk, kterej bude platit nájem....kdybyste o někom věděli, dejte vědět, díkés
Hledáme spolubydlícího do čtyřpokojového dvoupatrového bytu ve vile v Černých Polích v BRNĚ (30 sekund od hl. vchodu Mendelu). Byt obývají tři pracující kluci, tedy hledáme asi čtvrtého.
!!SPECHA!! Nabidku bytu mam pouze do patku 14.8.2015! Hledam jednotlivce nebo par do spolubydleni ve funkcionalisticke vile (3+1 byt).
Já a mí dva kocouři (čtyřnozí, ne ti dvounozí :-P) hledáme od září/října/listopadu pronájem pokoje (do 6000kč i s poplatky).
Shanim levny pronajem nejlepe v Praze, popr. v Brne. V blizkosti zelene. Od zari. Mozno i spolubydleni, ale mam dva mensi psy (fenka kastrovana, pes ne).
hledám spolubydlice
Neprůchozí pokoj v obrovském bytě 4+1 (cca 250m2 + cca 100m2 terasy a zahrada) v Diplomatické čtvrti Troja. Volný od září
.NERATOVICE, PRAHA VYCHOD,BRANDÝS N.L.,KOSTELEC N.L. a okolí
Praha-Prosek
Hledáme klidný neprůchozí pokoj nebo byt s dostupností do hodiny od Dejvické (Praha). Nekuřáci, pracující, hodný pes. Nástup od srpna nebo i dříve.
25m2 pokoj v 3+1 bytě s jednou japonskou spolubydlící volný od 10/8 do 30/9 - hned u metra FLORA