shanim pokoj klidne mensi s pohodovyma spolubydlicima na obcasne bydleci cca 3 dny v tydnu. Mam vetsiho mileho psa.
LOKACE: Dejvice / Bubeneč / okolí ..... Rád bych se dostal pod 10k -- buď byt blízko metra, nebo mám v hledáčku třeba řadový domek se zahradou na Babě - 4 ložnice, obývák, .. cca 8k na hlavu. Moc se tu nepohybuju, tak spíš msafus@gmail.com
Hledame 1 spolubydlici-slecnu do maleho nepruchoziho pokoje cca 8m2 ve 2.n.p. v RD 6+2 v P8 Kobylisich s krasnym vyhledem do zelene.
Hledám fajn spolubydlící/ho
Ola, moje kamarádka offnyx shání krátkodobé spolubydlení v Praze, kdyby jste někdo měl volný pokoj můžete volat jí na: 720 451 876 a nebo ke mě do pošty :) díky moc, Káča
Kamarádka offnyx shání pokoj v Praze , nejlíp v Praze 10, nabízí 5000-6000 nebo garzonku do 10 000, (vlastní kočku) Bára: 732 114 360
Neprůchozí pokoj ve Vysočanech ve 2+1 - zrušená rezervace - k dispozici ihned
od cca pulky Srpna možná dříve byt 1+1 s balkonem v Košířích nedaleko Kavalírky
Nabízím pokoj k pronájmu v 2kk v Modřanech
Velký samostatný pokoj v domě se zahradou s výhledem do Modřanské rokle. V domě bydlí další 3 lidé.
Někdo pokoj pro doktoranda?
2+1 67m2 od července do prosince 2019
sháním spolubydlení od července v dobré dojezdnosti do centra do 7 tisíc
Spolubydlící, vlastní pokoj, 4 min. pěšky od tram. zast. 'Biskupcova', UPC internet, pračka, lednička, mikrovlnka, prostorná kuchyň, spěchá
Neprůchozí pokoj ve Vysočanech ve 2+1