Nový, nerozbalený
Posílám dále tuto lampu - je vhodná k opravě. Jsou to 60.léta Brusel. Funguje, je třeba poopravit :)
Posílám dále tuto lampu - je moc hezká a téměř nová. Nemám však využití - neb lamp a světýlek mám mnoho :)
Podlahový vysavač Electrolux PowerForce EPF61RR č. - 1299Kč Ikea Jules chair/ikea jules židle červená - 59Kč Závěsný organizér IKEA žlutý - 6 přihrádek - 69Kč Sada 4 košů - 169Kč Žehlící prkno PRODANO IKEA SKUBB - úložný díl černý 2x (92*19*55 cm) - 399Kč - PRODÁNO Závěsné kapsy IKEA - 299Kč - PRODÁNO
Mám zde na poslání dále 3 tyto matrace z Ikey, jsou užíváné minimálně - spalo se na nich třeba 6x.
Prodáme starší ale plně funkční kuchyňskou linku. Dvířka i koprusy jeví jen velice malé známky opotřebení. Skříňky: 80 60 60 40
Stoleček:)
Klasika Klippan z Ikey
Prenecham za odvoz matraci. Rozmery 160x200. X let pouzivana, nejlepsi casy ma za sebou, nicmene je bez viditelneho defektu a OK k pouzivani. Praha.
Posílám dál tento bambusový paraván 4 dílný.
Nabízím použitý, ale funkční průtokový ohřívač Junkers - WRD 11-2 G 23 miniMAXX, případně na náhradní díly. Cena dohodou
Novy nepouzity raclette grill, cenu nabidnete
palety, natrene na modro, nejspis atyp
asi 5 palet natrenych na modro za odvoz
Kávovar + mlýnek + hrnky za odvoz
Krásný sametový retro gaučík ve vínové barvě.
Nová, nepoužitá stěna - textilní květníky. 8 kusů. Pro pot wall 8.
V REZERVACI Posílám dál malý trezor, co mi zbyl z práce. Je na kod a plus jsou k němu klíče. Případně změřím :)