S matraci a prosteradlem
Z vyklizene kancelare mi zbyl jeden zvedaci stul, je jako novy rekl bych, funguje dobre. Sam jsem si ho chtel nechat, ale doma se mi nikam nevejde. Vlastni odvoz nutny, blizko Namesti Miru v Praze.
Z prave vyklizene kancelare mi zustal jeden velky stul pro 8-10 lidi, ktery slouzil sporadicky na meetingy. V nabytkove bance ho nechteji, tak hledam nekoho, komu by se takovy kus nabytku hodil, za odvoz. Blizko Namesti Miru v Praze.
V centru Prahy, kousek od Namesti Miru, vyklizme kancelar a zbylo nam par stolu, ktere mi je lito vyhodit a v nabytkove bance je bohuzel odmitli vzit, jsa pro jejich ucely prilis velke k neupotrebeni.
Tycovy mixer - doslova pri prvnim pouziti se nejak divne poskodila nadoba, tak jsem to dal na reklamaci. Mezitim jsem si koupil novy mixer a tento puvodni se nam tedka vratil po oprave domu. Nemame pro nej vyuziti, je jako novy, kompletni baleni (v nepuvodnim obalu). https://www.alza.cz/tefal-hb943838-infiny-force-v2-3v1-d5801682.htm
Pracovní stůl se šuplíky. Část pracovní desky je výklopná a polohovatelná. Vhodný k rýsování, malování a jiné činnosti.
Pouzivany 5 let. Mirne poskrabany.
Pouzivana 5 let. Mirne poskrabana. Prodam idealne vsechny 4 naraz (neprodavam jednotlive). Cena: 1000 (4 x 250)
Prodám černý psací stůl zn. Ikea.
za odvoz
V dobrém stavu včetně matrací
Za odvoz daruji kulaty stul, jiz toho zazil dost, ale stale muze zazit jeste vice!
ikeácká klasika, police trochu prohlé od tíhy vědění v provozu od listopadu 2019
Zahradní židle z Jysku. 2x černá zahradní židle Ilderhuse včetně podsedáků.