Se zasuvkama na obou stranach v72, s140, h40 barva stredne tmave drevo do cervena/oranzova, nejaky vizualni drobnosti, ale jinak celkem festovni kousek, zasuvky jdou krasne otvirat, modernejsi typ.
Starší ale stále bytelný konferenční stůl
Posílám dále tuto menší dvoumístnou rozkládací sedačku se dvěma polštáři. Za mě spíše na nouzové spaní. Na sezení moc pohodlná :) Polštářkům vypadly knoflíky, mám je - je tedy možno přišít. Používaná cca 3 roky v pokoji pro hosty, tedy málo.
Posílám dále tento psací stůl - bylo by ideální ho dát do kupy - je k opravě. Používat se dá, ale zasloužil by opravit :)
Prodám starožitnou komodu přibližně z let 1920–1930. Obsahuje 4 šuplíky, 2 boční dvířka, uvnitř každého prostoru je 1 police. Klíče chybí. Místy poškrábaná, ale na své staří perfektně zachovalá. Rozměry: výška: 140 cm šířka: 125 cm hloubka: 55 cm
Prodám 2 roky používanou skříň KLEPPSTAD z IKEA v dobrém stavu. Vlastní odvoz z Prahy 4 nutný.
Predám 2 (asi) ikea židle
1ks LURÖY Lamelový rošt, 90x200 cm, pouzite cca 8 mesicu za odvoz/lahvac plzen/...
90x200, včetně polohovatelného roštu
Velmi zachovalé a stále reprezentativní. Cena za kus je 200,- Technické parametry ve fotogalerii (4r staré). Občasné nezřetelné škrábance, upadlý špuntík nožiček. Mám jich 10 ks. V případě zájmu koupit všechny najednou dám slevu 500,-
Robustní patrové dvojlůžko vyrobené na míru
Kancelářská židle ENZO červeno/černá nepoužitá
4x supliky na miru z drevotrisky, posuvne.
MINNEN IKEA bilá prodlužovací dětská postel s roštem a 3 dílnou pružinovou matrací 80x129/164/200 cm Celkové rozměry 85x135/170/206cm
Prodám dvě stejné postele s úložným prostorem.
Nový, nerozbalený
Podlahový vysavač Electrolux PowerForce EPF61RR č. - 1299Kč Ikea Jules chair/ikea jules židle červená - 59Kč Závěsný organizér IKEA žlutý - 6 přihrádek - 69Kč Sada 4 košů - 169Kč Žehlící prkno PRODANO IKEA SKUBB - úložný díl černý 2x (92*19*55 cm) - 399Kč - PRODÁNO Závěsné kapsy IKEA - 299Kč - PRODÁNO
Mám zde na poslání dále 3 tyto matrace z Ikey, jsou užíváné minimálně - spalo se na nich třeba 6x.