Prodám tričko NIN z turné Wave Goodbye velikosti M, bohužel je mi stále malé a už to asi lepší nebude :) Nošené zhruba dvakrát či třikrát. Délka zhruba 62 cm, obvod přes prsa cca 94 cm. Původní cena 600
Poptávám kšiltovku DPP (Dopravní podnik hl. m. Prahy). Menší velikost (je to pro děcko, které chce být řidičem).
Prodám celkem unikátní hodinky kooperace Omegy a Swatch mission to Sun. nové, nikdy na ruce, český doklad
v perfektnim stavu, nepouzivany
Prodám toto originální triko, nové, nikdy nenošené (jednou vyzkoušené a bohužel mi není velikost).
Klasické plátěnky, vel. 35/36, nové.
Vel. S-M, bez vady
Krásný hutný materiál, bez vady, nesražený
Nová pánská bunda - bomber s visačkou.
Krabice cca. 7,5kg značkového textilu za 3500,- (54,- / ks )
Predám vlnené sako Esprit veľkosti 38
Dlouhé bílé šaty WalG vel. 38. Pohodlné, pružné. Vhodné na bílou prodlouženou. Jednou nošené, nezničené, šetrně vyprané, zkrátka jako nové.
https://www.zalando.cz/converse-chuck-taylor-all-star-colorblocked-unisex-tenisky-graveblackhyper-magenta-co415o0hr-a11.html Nikdy nenošené boty Converse v originální krabici, vel 39 (nesedí mi velikost).
Barevné dámske šaty
Šaty ze sametu, moc příjemné společenské, overal, batikovaný originál, vzala jsem ho na upcykl, ale přišla mi ho škoda, sukně TOPSHOP, elastická, vzadu upravená šitím
Topík nošen 1krát, oboje kraťasy jsou srdcovky, které mnohé zažily, ale jsou od kvalitních značek (Levis a Free People) takže mohou ještě někomu sloužící dál)